15% rabatt på marknadens säkraste och hållbaraste staket hos Bole!

Nu finns EquiSafe hos Bole.se. Med miljön och säkerheten i fokus har EquiSafe™ tagit fram marknadens säkraste staket som också är det hållbaraste!

Idén till att börja tillverka marknadens säkraste staket till hästar föddes efter att en av grundarfamiljens hästar hade skadat sig allvarligt på ett trästaket. Uppdraget blev då att ta fram marknadens tryggaste, snyggaste och säkraste staket till hästarna, så att de inte kunde skada sig – samtidigt som det skulle hålla högsta kvalité.

Det arbetet lade grunden till EquiSafe™ som idag, efter mer än 35 år, är ett världsledande staketföretag inom hästsporten.

Staket från EquiSafe™ är tillverkade på så sätt att om din häst mot förmodan skulle kasta sig igenom staketet eller falla in i det så viker sig slanorna & stolparna utan att brytas av och undviker på så sätt att skada hästen. Staketet innehåller inte heller några farliga färgämnen, vassa hörn eller kanter som hästarna kan skada sig på.

Alla staket är enkla och smidiga att montera samt tillverkade av 100% miljövänligt återvunnet och underhållsfritt material.

För att underlätta hanteringen av stressade hästar så har staketet en integrerad eltråd i slanorna, på så sätt stannar även de nervösa hästarna kvar i hagen och skulle hästen mot förmodan kasta sig igenom staketet ändå så finns det inga lösa eltrådar som den kan fastna i eller skada sig på.

Equisafe’s unika RS-staket har genererat fler typer av produkter och användningsområden som kontinuerligt tagits fram, såsom sjukhagar, ridbanor, paddockar, galoppstaket, dressyrstaket, travstaket m.m. Dessutom är alla staket MADE IN SWEDEN och av absolut högsta kvalitet!

Gör som ett flertal av de största ridanläggningarna och säkra upp dina betesplatser och arbetsytor med EquiSafe´s unika staket.

UNIKT ERBJUDANDE TILL RIDENEWS LÄSARE:
15% rabatt på alla Equisafe produkter.
Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle och fram till och med 10 maj 2022.
Använd rabattkod: RIDENEWS15 i kassan hos bole.se

Om Bole

Bole.se är en av Skandinaviens största nätbutiker inom den gröna näringen. Här hittar du ett brett sortiment för alla med ett aktivt lantliv. Inom Häst finns allt du behöver till gården, stallet, ryttaren och givetvis hästen.
Hemsida: bole.se

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.