Fodershops koncept för en lycklig häst och hund

Allt började år 2014 med ett litet chiafrö som till slut blev år 2019 en webbhandel med foder och fodertillskott till häst som har sedan dess utvecklats till att utöka med hästvårdsprodukter och foder till hunden.

 

Affärsidén med Fodershop är att våra kunder ska kunna köpa allt foder till sina hästar och hundar från oss med fokus på individuell utfodring. Du som kund ska känna dig trygg med att din häst och hund får rätt foder för dess behov.

Vi är mer än bara foder…

Vi vet att det innebär mycket jobb med att ha djur och att det är många saker att hålla reda på, att köpa foder är ett av dem. Vi har ett stort utbud av kvalitetsfoder till häst och hund, tillskottsprodukter, fodertillskott och stallströ. Du kan även köpa grovfoder.

Vår foderbil levererar direkt hem till dig eller ditt stall, inom en cirka 10 mils radie från Arboga. Det gör att du slipper åka och köpa det själv – helt enkelt en sak mindre att tänka på. DHL erbjuder frakter i övriga delar av landet.

”Alla hästar och hundar är värda mat som är bra!”

Fodershop är fylld med foder från olika tillverkare för att kunna tillgodose din hästs och hunds behov. Med tydliga innehållsförteckningar vet du exakt vad din häst och hund får i sig.
Det är Fodershops koncept för en lycklig häst och hund.

…vi har allt ifrån olika foder och stallströ till djurvårdsprodukter – och allt detta kan du få levererat hemkört!

Utforska Fodershop och deras sortiment här

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.