Håll koll på hästen med Atto Pro från Minifinder

Med den lilla, smarta och smidiga trackern Atto Pro kan du hålla koll på din häst ute på betet, följa varje steg ni tar under ridpasset och den ger även en trygghet när du rider ute i terrängen.

Atto Pro är en av marknadens minsta och smidigaste GPS-spårare och fungerar därför utmärkt för alla typer av hästar. Den har många användningsområden som är till nytta för ryttare och hästägare.

När du fäster Atto Pro runt hästens hals kan du med hjälp av realtidspositionering följa varje steg den tar. Du kan se hur den har rört sig och få exakt position där den befinner sig.
Du kan även sätta ett larm som går till din mobil om hästen hamnar utanför de trygghetszoner du har angivit.
Med sin minimala vikt på 39 gram är Atto Pro enkel och bekväm att använda. Den stör inte hästen utan möjliggör en trygg frihet.

Atto Pro som är den senaste versionen av produkten har förbättrad teknologi och nya smarta funktioner. Förbättrad GPS- och GMS-mottagning möjliggör effektivare spårning med högre precision. Även där det är dålig mobiltäckning fungerar Atto Pro betryggande. Atto Pro en tillförlitlig trygghetslösning framtagen med djurets säkerhet. Den är 100% vattentät, har längre batteritid och mer tåligt utförande.

Den nya MiniFinder Atto Pro är designad för tuff utomhusmiljö och har dessutom förbättrad spårningsförmåga och generellt förbättrad mottagning. Den är nu också försedd med en smart tillhörande magnetisk laddare. Det innebär att man kan ladda Atto Pro genom att fästa kabeln mot laddningsuttaget via magneten. Det möjliggör snabb och effektiv laddning av produkten.

Förra året begicks hundratals sadelstölder i Sverige där man kom över sadlar för många miljoner. Atto Pro kan även användas som stöldskydd och exempelvis integreras i en sadel. Du får ett larm så snart sadlarna har lämnat ditt avgränsade område och med realtidspositionering kan du följa stöldgodsets väg.

Via karttjänsten MiniFinder GO kan djurägaren följa djuret överallt, och använda funktioner såsom geofence, positioneringshistorik med mera.

Andra uppdaterade egenskaper:

  • Nytt uBlox Chip för snabbare positionering.
  • Förbättrat och mer slittåligt plasthölje.
  • 100% vattentät.
  • Omdesignade och tydligare ledlampor.
  • Känsligare mikrofon.

Vidare är Atto Pro baserad på MLPC™ -algoritmen. MLPC står för “MiniFinder Low Power Consumption” och omfattar flera unika egenskaper som förbättrar energiförbrukningen för bärbara GPS-enheter. Dessutom bygger enheten på ett nytt kommunikationsprotokoll som möjliggör överföring av mer värdefull data i varje datapaket.

Andra fördelar:

  • Inbyggt hastighetslarm
  • Stöldskyddsfunktion
  • Datahistorik

MiniFinder Atto Pro finns tillgänglig i Minifinders webbutik och hos auktoriserade återförsäljare.
Rekommenderat pris: 1.839 kr

Mer information: Minifinder.se

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.