Perfekt utseende, perfekt prestation – spoga horse FASHION DAYS 2020

ANNONS  Självförtroende och harmoni mellan ryttare och häst är viktigt inom ridsporten  – och det gäller även utseendet. Vare sig man är en naturälskare som rider i skogen eller på ridbanan eller lever ut sin ambition på hoppbanan eller dressyrarenan – för den perfekt prestationen visar ryttare och häst också upp ett välvårdat yttre. Det är därför stil- och trendmedvetna ryttare lockas av det bästa som internationellt ridmode har att erbjuda.

”Våra diskussioner med en bred grupp av representanter från ridsportvärlden har visat att efterfrågan på trendigare och mer uppdaterat ridsportmode för häst och ryttare är större än någonsin, säger Catja Caspary, Vice President för Koelnmesse där ridsportmässan Spoga hålls.
”Därför kommer spoga horse FASHION DAYS från 8 till 10 februari att sätta fokus på ridsportens modebransch här i Köln.”

Internationella märken och startups kommer att exklusivt presentera trenderna för den kommande säsongen i sina montrar och på catwalken Fashion Walk mitt i Kölns mässhall.
spoga horse Gala Night från klockan 18.00 den 9 februari kommer att erbjuda det perfekta tillfället att fortsätta spännande diskussioner utanför allt liv och rörelse på mässan, kombinerat med ett varierat showprogram.

Utöver modefokuset kommer spoga horse Academy att erbjuda ett omfattande seminarie- och workshopprogram som tar upp kraven, möjligheterna och riskerna inom onlinemarknadsföring. Det förnyade samarbetet med ehorses, Europas ledande onlinemarknad för hästar, kommer att förse mässbesökarna med friska idéer och praktiska lösningar för försäljning i tidsåldern av digital transformation. Där tar man upp ämnen som ”Pinterest för nybörjare”, ”Hur bra innehåll kan ledsaga kundresan”, ”Hur man använder språkassistenterna Alexa, Siri & co. för din business” och ”Kunddata från sociala medier”.

Läs mer hos spoga horse > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.