SIHS lanserar Mässarenan – fylld med inspirerande innehåll hela dagarna

En spännande nyhet när Sweden International Horse Show slår upp portarna den 25 november är Mässarenan. En ny arena, placerad alldeles innanför huvudentrén med gott om läktarplatser, där det kommer att bjudas på inspirerande clinics från morgon till kväll.

På Mässarenan kommer det finnas innehåll för alla ridsportintresserade. Ambitionen med den nya arenan är att alla ska hitta innehåll som är relevant för dem och som de kan ta med sig hem i sin egen ridning.

Under torsdagseftermiddagen blir det fullt program för den islandshästintresserade – nästan fyra timmar med fokus på islandshästen. Programmet kommer att bjuda på allt från klickerträning till avelsbedömning.

Övriga dagar blir det ett blandat innehåll med exempelvis råd från veterinärerna – vad ska du tänka på vid en besiktning? Hur går en hältutredning till?

De än så länge lite mindre kända ridsportgrenarna visar upp sig, till exempel Working Equitation, voltige och sportkörning. Dessutom kommer våra ryttarstjärnor inom både hoppning och dressyr att dela med sig av tips och goda råd.

Dyker det upp frågor från publiken kan de ställa dessa via SIHS-appen. Frågorna fångas upp av Mässarenans konferencierer som är på plats och lotsar publiken genom de olika programpunkterna.

Till Mässarenan har alla med biljett till någon av dagens föreställningar tillgång hela dagen. Det går även att köpa en Mässbiljett för att kunna ta del av innehållet på mässan och Mässarenan.

Läs mer och köp biljett: https://www.horseshow.se/

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.