Vi önskar alla nya shoppare varmt välkomna!

Varmt välkomna att titta in i vår webbutik hevari.se med allt för hästsport! Hevari är med sina över 13 000 kvalitetsprodukter för häst och människa en av de största leverantörerna och tillverkarna i Norden av hästsportsartiklar.

Om oss

Hevari Oy grundades 1999 och har sedan dess varit en pålitlig leverantör av hästutrustning. Hevari öppnar nu en svenskspråkig webbutik som ska betjäna svenska konsumenter och företagskunder.
Från oss får du alla produkter du behöver när du arbetar med en häst. Vi vill göra dina köp från vår webbutik så enkla och smidiga som möjligt.
Snabba och pålitliga leveranser sker i samarbete med PostNord. Betalning sker enkelt via Klarna.

Bäst för din häst!

Hevari erbjuder allt du behöver för hobbyhästar och tävlingshästar. Vi har ett brett utbud av rid- och ridutrustning, vagnar, skotillbehör, stallutrustning, foder och tillskott, stängselutrustning och kläder. Som en av våra kunder har sagt, ”Om du inte kan hitta något hos Hevari, behöver du det inte!”.
Det är verkligen viktigt för oss att våra kunder får expertservice och uppdaterad information relaterad till rid- och travsport. Handla enkelt och snabbt i vår webbutik!

Black Friday

Välkommen att shoppa årets största rea för otroliga erbjudanden! Vi har olika kampanjer under Black Week och erbjudandena gäller den 28/11 eller så långt lagret räcker. Shoppa här > > >

Vänliga hälsningar Hevari Oy

För mer information om oss i Sverige, kontakta oss gärna:
Mail: kundservice@hevari.se Tel: +35844 7700 191 (vardagar 8-16 finska tid)

Hemsida: hevari.se

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.