Från vänster dyraste fölet på Hannoveranerförbundets auktion Frontman med sin vackra moder samt näst dyraste fölet totalt Valuable efter Valverde. Foto: Hannoveraner Verband / Helgstrand-Schockemöhle

Auktionskollen – miljonfölet Pascoe dyrast i augusti

I augusti såldes hela 17 föl över drömgränsen – 30 000 € men medianpriset talar ett annat språk. Mer än hälften såldes för under 8500 €.

Auktionskollen

Denna gång kikar Auktionskollen närmare på hur augusti månads online-auktioner på dressyrstammade föl har fallit ut prismässigt. I underlaget finns tyska förbundsauktioner, privata entreprenörers initiativ i Nederländerna, Danmark och Tyskland där den erkända auktionen i Borculo bjöd på spännande resultat. I slutet av artikeln i faktarutan finner du alla föl med namn och härstamning, klubbat pris och om uppgivet, antalet bud och budgivare samt köparens nationalitet.
Under augusti har tre auktioner valt att inte publicera priser på annat än en handfull föl med bra slutpris. Det är både olyckligt och anmärkningsvärt då kunder har rätt att få pristransparens när köparnas identitet är en hemlighet. Tänk om samma läge rått på andra typer av auktioner för investeringsobjekt såsom konst, antikviteter eller inom galopp och travvärlden. De här auktionernas föl finns med i underlaget för att spegla populära stamtavlor och utbud. Under september kommer auktioner att tas bort från materialet om de inte uppfyller kundtransparens som är ett baskrav.

Prisnivå

Allt som allt listades 336 föl med gångartspräglad stamtavla i augusti. Som alltid händer saker och en och annan stryks före auktion, så även på online-auktioner. Ett litet antal markeras av transparenta auktionshus som osålda, inget unikt det häller. I augusti månads underlag finns 325 föl som är sålda 244 har ett slutpris. Totalt sett är augusti den intensivaste auktionsmånaden hittills men redan nu ses tecken på att september kommer att slå antalet rejält.  I diagrammet nedan visas prisspridningen för de sålda fölen samt de mest lyckade försäljningarna, alla belopp i euro. De två medelprislinjerna för hingstföl respektive stoföl visar tydligt hur just pristoppar denna månad drar upp ett snittpris. De flesta har trots allt fått betalt under medelpriset.  Månadens dyraste föl är till stor majoritet hingstföl medan det totalt i pristoppen på 17 föl över 30000 €. Medianpriset, det klubbade pris som finns mitt i en sorterad prislista, ligger på 8500  €, det är cirka 15 000 kr bättre än i juli, nästan en upphämtning till de höga priserna i juni. De flesta auktionerna börjar utrop på 4-4500 €.  Det är över 210 hingstföl och över 110 stoföl som sålts, konventionellt medelpris oavsett kön ligger på 12554 € med stor skillnad mellan hingst- och stoföl. Det höga medelpriset är en direkt följd av flera pristoppar som avviker rejält från övriga.

Auktionspriser under augusti 2020 för gångartsstammade föl. Grafik: KimC.nu

Det dyraste fölet Pascoe såldes efter en intensiv budduell mellan två intressenter under Borculos fölauktion. Han var en verkligt speciell hingstunge med stor utstrålning, ett meriterat möderne och med en av säsongens mesta snackishingstar till far – Le Formidable. För 105 000 €,


Från samma auktions såldes det tredje dyraste fölet Paisible, även han efter en ung fadershingst Kjento (KWPN f -15 e Negro – Jazz). Det är inte svårt att sia om att detta föl förväntas växa upp och bli en godkänd hingst då han köptes av Helgstrand Dressage i Danmark för 51 000 €.

Från auktionen arrangerad av Helgstrand–Schockemöhle såldes två av de 17 dyraste fölen. Näst dyraste Valuable, en son till stallets egen hingst Valverde, gick till Kanada för hela 79 000 €. Fjärde dyraste Take Me Forward, en Totilas-Sir Donnerhall I ättling med Schockemöhle-hingstar i två led, såldes för 51 000 €.

Take Me Forward efter Totilas. Foto: Helgstrand-Schockemöhle
Valuable efter Valverde. Foto: Helgstrand-Schockemöhle

Hingstar med flest avkommor, medelpris för sålda auktionsföl

Med över 330 dressyrföl finns det 144 olika fadershingstar representerade i listorna. Under augusti månad såldes 44 föl för 20 000 € och uppåt.

Av dessa kommer 20 från unga hingstar födda 2015 eller 2016 med första eller andra årgången föl framme.

Bland de mest populära hingstarna ser fördelningen ut enligt följande och medelpris för hela gruppen var 12554 €. Det faktum att en del auktioner, trots, förfrågan, inte delat med sig av en hel prislista försvagar månadens snittpriser per hingst. Det är markerat på varje för tydlighetens skull.

Månadens mesta hingst är Van Olst svarta Negro-son Kjento, riden av stallets unga Charlotte Fry i den första filmen från 2019. Han förenar så mycket klassiskt holländskt blod som går att uppbringa.

Kjento på Gestüt Klattes visning i februari 2020.

Flest avkommor:

11 avkommor:
Kjento*) 27291 € Pristopp Paisible drar upp medelpriset, fyra avkommor ej prisredovisade
Le Formidable*) 19278 € Pristopp Pascoe, två avkommor ej prisredovisade

10 avkommor: 
Jameson RS2 8000 €
fyra avkommor ej prisredovisade
Vitalis 12550 €

7 avkommor:
Donier*) 10642 €
For Romance I 16420 € pristopparen Frontman drar upp medelpriset
Secret 19667 €
Valverde 24107 €
Pristopp Valuabledrar upp medelpriset

6 avkommor: 
Blue Hors Livius*) 22100 €
Blue Hors Zackerey 12250 €
Daily Diamond 8333 € tre avkommor ej prisredovisade
Fürst Toto*) 13687 € två avkommor ej prisredovisade
Furst Dior*) 5833 € tre avkommor ej prisredovisade
Glamourdale för få avkommor prisredovisade
Viva-Gold*) 13208 € Far till juli månads dyraste föl Elitär, såld för 81000 €

5 avkommor:
Fürstenball 12100 €
Lennox U.S. inga avkommor prisredovisade

4 avkommor:
Bohemian*) 11167 €, Dream Boy 5666 €, Escamillo*)  7125 €, Fürst Jazz 11437 €, Fusionist*) 6437 €, Taminiau*) 6187 €
Geniaal,  In Style*), Liverpool TC*), Lord Europe*),  för få avkommor prisredovisade

3 avkommor: Bon Courage, Cum Laude, Desperado N.O.P, Fidertanz, Finest, Fürst Wilhelm, Harmony’s V-Plus, Imposantos, Just Wimphof, So Unique*), Total Hope OLD, Totilas, Vaderland, Valdiviani, Vingino,

2 avkommor: Blue Hors Fifty Cent, Blue Hors Kingston, Bonds, Damon Hill, Despacito*), Durello, Escolar, Franziskus, Franklin, Global Player, Governor, Jazz, , Grand Galaxy Win, Morricone, Springbank II VH, Topas, Vivaldi

*) Hingstar födda 2015/2016

Unga hingstar – priser över eller under medianen

Som en första indikation på hur bra det gick för hingstarnas första /andra årgång har Auktionskollen valt att dela in dem i vilka som klarar sig över eller under medianpriset. Medianpriset, det klubbade pris som finns mitt i en sorterad prislista, ligger på  8500  €. Fullt möjligt då köpkretsen för dressyrföl köper minst lika mycket på video och de första synintrycken som på konsoliderad stam och prestation längre bak i leden. Det finns på många gångarts-auktioner ett moment av ”stödköp” – intressenter till fadershingsten köper fina avkommor till rejäla priser, en form av avdragsgill marknadsföring och investering på en gång. I augusti är bara de hingstar som förekommer för första gången i kollektionerna med. Se den kompletta listan med föl sorterade i fadersordning för övriga unga hingstar.

Hingstar med sålda föl över eller lika med median-priset 8500 €
Ladignac (KWPN f -16 e Zonik – Apache)

Hingstar med sålda föl under median-priset 8500 €
Filou (Old f -16 e For Romance I – Sir Donnerhall I)
Furst Dior (Old f -16 e Fürstenball – Sir Donnerhall I)
Koning (KWPN f -15 e Governor – Bretton Woods)
La Vie (Hann f -15 e Livaldon – Scolari)
Nechristo (Hann f -15 e Negro-Christ)
Taminiau (Hann f -15 e Glock’s Toto Jr – Sandro Hit)

Pris ej redovisat av auktionshuset
Doubtless (DSP f -15 e Harmony’s Don Noblesse – His Highness)
Kevin (KWPN f -15 e Dream Boy – Kennedy)
Lennox U.S (KWPN f – 16 e Grand Galaxy Win – Rousseau)
Liverpool TC (KWPN f -16 e Glock’s Toto Jr – Gouverneur)

Not. Det är två antaganden som är rimliga att göra när priser inte redovisas. Antingen är en för stor andel föl osålda, något som kan bero på många faktorer där bristande eller felaktig marknadsföring är den främsta anledningen. Eller så är prisnivån inte den förväntade och då väljer auktionshuset att inte visa upp en resultatlista. Kundsekretess – att köparen har rätt att vara hemlig – är inte samma sak som att inte visa upp en resultatlista.

Komplett lista på dressyrföl från online-auktioner Europa Augusti 2020

Namn, kön, fader, moder, morfar, såld till land, såld för, antal bud/antal budgivare (sorterad fadershingst)

ANAIS HANN STO e AMPERE u CONTESSINA e CORDOBA, POLEN Ej uppgivit pris € /
PALLACHE KWPN HINGST e APACHE u ISTRELLA e EYE CATCHER, STORBRITANNIEN 9500 € /
IDEAL HANN HINGST e ASGARD’S IBIZA u DESIREE e DESPERADOS FRH, FÖRENADE ARABEMIRATEN 4500 € 3/3
BASIC INSTINCT HANN HINGST e BELISSIMO M u HEAVENLY e HOHENSTEIN, TYSKLAND 7000 € 9/5
BEATS HANN HINGST e BENICIO u FERNANDINA e FOUNDATION, TYSKLAND 18500 € 29/8
BUTTERFLY DSP STO e BERNAY u LISETT II e LIKOTO XX, TYSKLAND 6000 € /
PERFECT PRESENT KWPN HINGST e BLUE HORS FARRELL u GORGEOUS GIFT e APACHE, NEDERLÄNDERNA 7500 € /
BØGGILDSFRANCATELLI DWB HINGST e BLUE HORS FIFTY CENT u BØGGILDS LAZANTA e LADAS, DANMARK 15000 € 23/3
PURPLE RAIN KWPN HINGST e BLUE HORS FIFTY CENT u LOTUS e BLUE HORS ZACK, NEDERLÄNDERNA 15000 € /
VESTERMARKENS KENZO DWB HINGST e BLUE HORS KINGSTON u VESTERMARKENS TEQUILA e TAILORMADE TEMPTATION, DANMARK 35000 € 46/2
SS KINGS QUALITY DWB HINGST e BLUE HORS KINGSTON u QUICK STEP e QUATERBACK, DANMARK 11000 € 14/3
PRETTY PERFECT KWPN STO e Blue Hors LIVIUS u DOLITA e UB 40, NEDERLÄNDERNA 38000 € /
PRIMADONNA KWPN STO e Blue Hors LIVIUS u IVY e FLORENCIO I, NEDERLÄNDERNA 25000 € /
PRODEGY VG KWPN HINGST e Blue Hors LIVIUS u JILL e NEGRO, STORBRITANNIEN 21000 € /
PIRETTI XAGOVIA KWPN HINGST e Blue Hors LIVIUS u KYVOLDA XAGOVIA e DE NIRO, DANMARK 19000 € /
PRODANSA B KWPN STO e BLUE HORS LIVIUS u HODANSA e COVER STORY,  EJ SÅLD € /
ZYPRIANA OLDBG STO e BLUE HORS ZACKEREY u REBELLA e FLORENCIO I, TYSKLAND 27000 € 43/
ZANDERINO HANN HINGST e BLUE HORS ZACKEREY u LA FLEUR e LONDONTIME, TYSKLAND 10500 € 24/5
ZEPPELIN BLUE LEY DWB HINGST e BLUE HORS ZACKEREY u HAVANA LEY e SIR DONNERHALL II OLD, DANMARK 10500 € 11/3
ZAREWITSCH (EX ZACON S) OLDBG HINGST e BLUE HORS ZACKEREY u BISCAYA III e CONTENDRO I, TYSKLAND 10250 € /
ZOE HANN STO e BLUE HORS ZACKEREY u FUERSTIN HANNA e FUERST HEINRICH, STORBRITANNIEN 7750 € 15/9
PRETTY COOL KWPN STO e BLUE HORS ZACKEREY u GOLDY-MAREIN E e TANGO, NEDERLÄNDERNA 7500 € /
BLUEBERRY DSP STO e BOHEMIAN u FIRST LADY e FLORISCOUNT, TYSKLAND 14000 € /
BALTIMORE DSP HINGST e BOHEMIAN u WOLKENTAENZERIN e WOLKENSTERN, TYSKLAND 13500 € /
BELLE FLEUR DSP STO e BOHEMIAN u DAMOUR e DON HENRICO, TYSKLAND 6000 € /
BAGHIRA DSP STO e BOHEMIAN u QUINTESSA H e QUADROFINO, TYSKLAND STRUKEN € /
BUTTERFLY HANN STO e BON COURAGE u WOLINA e WOLKENTANZ I, TYSKLAND 8000 € 18/9
BELIEVE IN LOVE DSP HINGST e BON COURAGE u SCARLETT e SOUVENIR, TYSKLAND 6000 € /
BUONGIORNO HANN HINGST e BON COURAGE u FINESSE e FUERST NYMPHENBURG I, TYSKLAND 5000 € 3/3
BET AND WIN HANN HINGST e BONDS u QUANTANAMERA e QUATERBACK, TYSKLAND 17500 € 32/11
BE MY HIT OLDBG HINGST e BONDS u DAHLIA e SCOLARI, TYSKLAND 8500 € 10/
BARONESSE OLDBG STO e BORSALINO u BELLA ROSE e FOUNDATION, ÖSTERIKE 33000 € /
POPULAIR KWPN HINGST e CHIPPENDALE u ZONIERANTE e SOLITAIR,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PARIS-STRH. KWPN STO e CUM LAUDE u KERLOUAN-STRH. e BORDEAUX, NEDERLÄNDERNA 9000 € /
PHOENIX KWPN HINGST e CUM LAUDE u DANCE AWAY e JOHNSON, NEDERLÄNDERNA 8500 € /
PRETTY LADY MH KWPN STO e CUM LAUDE u GIRL POWER RV e JAZZ,  6000 € /
DARIUS HANN HINGST e D’EGALITE u BONJOUR e BORDEAUX, TYSKLAND 12000 € 30/10
DAPHNE HANN STO e DA COSTA u SYMPHATHIE e STEDINGER, TYSKLAND 20500 € 46/10
PINOT NOIR TEXEL KWPN HINGST e DAILY DIAMOND u V’ALCATRASSE TEXEL e FERRO,  10000 € /
PEANUTS SG KWPN HINGST e DAILY DIAMOND u SUNNY-GIRL e SUNNY-BOY, NEDERLÄNDERNA 8500 € /
PRIMA CORIETA TEXEL KWPN STO e DAILY DIAMOND u EVIETA CORIETA TEXEL e JAZZ,  8000 € /
PACO A KWPN HINGST e DAILY DIAMOND u FENNA A e LORD LEATHERDALE, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PHEREBE KWPN STO e DAILY DIAMOND u FAUNREBE e APACHE, BELGIEN Ej uppgivit pris € /
PAVARONA KWPN STO e DAILY DIAMOND u ULON e FERRO, USA Ej uppgivit pris € /
DIEUDONNE HANN HINGST e DAMASCHINO I u BAYETA e BRENTANO II, ÖSTERIKE 7750 € 19/5
DON ROYAL OLDBG HINGST e DAMON HILL u LA LUNA e RUBIN ROYAL OLD, TYSKLAND 41000 € 25/
GOLDEN MAGNOLIA PILEKAER DWB STO e DAMON HILL u EQ GOLDENEYE e GOLDFINGER V.D.T., KANADA 11000 € 15/2
DELACOEUR HANN HINGST e DANCIER u RONJA e RUBINERO, TYSKLAND 15500 € 23/12
DER TAENZER DSP HINGST e DANCIERO u BELINA e BORDEAUX, DANMARK 45000 € /
DE LA LUNA DSP STO e DANCIERO u DOREN e DON DIAMOND, TYSKLAND 6000 € /
DANCE ROYAL OLDBG HINGST e DANONE I u PARAME e GOLDBERG, TYSKLAND 16000 € /
DERNIER CRI OLDBG HINGST e DE NIRO GOLD u CAROLINE e MILLENNIUM, TYSKLAND 5750 € 4/
DEVOTION OLDBG STO e DE ROYAL u BELLE VIE R e DANTE WELTINO OLD, USA 9500 € /
PURPLE RAIN KWPN HINGST e DE ROYAL u JAZZY e ALL AT ONCE, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PIOLA KWPN STO e DELOREAN  u CHOCOLA e VIC, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
DESERT MIRAGE B HANN HINGST e DESPACITO u BEAUTIFUL MIND 8 e BONIFATIUS, SPANIEN 12500 € 27/7
DIAMOND PRINCESS HANN STO e DESPACITO u LIZZY e LONDONTIME, TYSKLAND 5000 € 4/4
PRETTY WOMAN KWPN STO e DESPERADO N.O.P. u W.HEROINE II e JAZZ,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PUCCINI KWPN HINGST e DESPERADO N.O.P. u DUTREA HALIEDA e FLORENCIO I, SPANIEN 9500 € /
PABLO VAN AMSTEL KWPN HINGST e DESPERADO N.O.P. u LABELLO TC e DON TANGO B, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
DESPERADOS JUNIOR OLDBG HINGST e DESPERADOS FRH u HONEY e HOFTANZ, ÖSTERIKE 15000 € /
PRINCE DIAMOND VAN ’T STUDUTCH KWPN HINGST e DIAMOND HIT u KATY LONKA RT e NEGRO,  STRUKEN € /
DOWNTOWN HANN HINGST e DIARADO u BALOU’S GIRL e BALOU DU ROUET, UNGERN 13000 € 17/7
DIAMANT HANN HINGST e DIARADO u CONTESSA e CONTENDRO I, USA 7000 € 8/5
DISCO HANN HINGST e DOHNANYI u FLORENZ e FLORATIO, TYSKLAND 4750 € 3/2
DELPHI DSP HINGST e DON DELUXE u DESPERANDA S e DESPERANDO, TYSKLAND 6500 € /
UNICUM VAN DE KEMPENHOEVE BWP HINGST e DONIER u PRETTYWOMAN VAN DE KEMPENHOEVE e QUATERBACK, NEDERLÄNDERNA 21000 € /
DARK ROMANCE HANN HINGST e DONIER u FORMIDABLE GG e FUERST ROMANCIER, TYSKLAND 11500 € 10/4
DO THE DEAL (EX DONATO) OLDBG HINGST e DONIER u DAISY e DAILY DEAL, TYSKLAND 10000 € 13/4
DIVA PRINCESS HANN STO e DONIER u WELJANA e WELTANO, SPANIEN 9500 € 19/6
DANCING BELLE OLDBG STO e DONIER u ALIZAR e SANDRO HIT, TYSKLAND 9500 € 9/4
DINO FERRARI DSP HINGST e DONIER u SANDRA e SANDRO HIT, TYSKLAND 7750 € /
DIE ODER KEINE HANN STO e DONIER u VICTORIA e VAN VIVALDI, TYSKLAND 5250 € 5/3
DR. BEST DSP HINGST e DOUBTLESS u DEPENDANCE e CAPRIMOND, TYSKLAND 4500 € /
PAREL HK KWPN HINGST e DREAM BOY u FIRENZE e UNITED,  9500 € /
PERFECT DREAM KWPN HINGST e DREAM BOY u FREE SPIRIT e ZIZI TOP,  4000 € /
PHOENIX WAY KWPN HINGST e DREAM BOY u JORENDA e COVER STORY, BELGIEN 3500 € /
PENELOPE KWPN STO e DREAM BOY u GIPSY TC e BELISSIMO M, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
DIVA DOREEN DSP STO e DURELLO u MISS SCARLETT e SORENTO, TYSKLAND 6500 € /
DIE TOLLE DSP STO e DURELLO u KARINA e KAISERSTOLZ, TYSKLAND 4750 € /
PAXTON B KWPN HINGST e EBONY u HENDOLA-B e SIR FASHION, LETTLAND 2750 € /
EPOS OLDBG HINGST e ERDINGER u FLOREIDA e FLORENZ, UNGERN 13000 € 25/
ESCARANO HANN HINGST e ESCAMILLO u FARIDA e HARMONY’S FIORANO, TYSKLAND 8500 € 17/6
EXTRA FEIN HANN STO e ESCAMILLO u SANTA MARIA e SAN REMO, USA 8500 € 19/6
ESCAMILLA HANN STO e ESCAMILLO u BARONES e BRENTANO II, TYSKLAND 6500 € 11/5
EMILIO DSP HINGST e ESCAMILLO u SACRE COER e ST. MORITZ JUNIOR, TYSKLAND 5000 € /
EMPORIO ARMANI DSP HINGST e ESCOLAR u LIZA MINNELLI e LORD LEOPOLD, TYSKLAND 15000 € /
EMILLIO HOLST HINGST e ESCOLAR u HAILY e CONNOR, TYSKLAND 9000 € /
PADANA RITME VAN T STOKSKE KWPN STO e EVERDALE u LADANA RITME e DE NIRO,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
FLEURY DSP STO e FAIR GAME u LORETTA e LOVING DANCER I, TYSKLAND 4000 € /
FANMEILE RHEIN STO e FALIHANDRO u FELICIA SALENTINA e FEEDBACK, TYSKLAND 13000 € 19/6
FANTASTIC GIRL DSP STO e FANTASTIC u HACIENDA e HOFTANZ, TYSKLAND 7500 € /
PALIKARI KWPN HINGST e FEEL GOOD u COSEY e JOHNSON, NEDERLÄNDERNA 2750 € /
FREE WILLY DSP HINGST e FEINRICH u LA MERRY e LE MANS, TYSKLAND 15000 € /
POWER ENDY-STRH. KWPN STO e FERDEAUX u GERENDY e TANGO, NEDERLÄNDERNA 8000 € /
FRED FEUERSTEIN DSP HINGST e FERRANTINO u BELLEZZA e BRIAR, TYSKLAND 5000 € /
FINNEGAN OLDBG HINGST e FIDERTANZ u HEDY e DESTANO, SERBIEN 13000 € 19/
FREDERICUS REX HANN HINGST e FIDERTANZ u REVERIE e RAPHAEL, TYSKLAND 6750 € 12/6
FOOTPRINT HANN HINGST e FIDERTANZ u BONNY M e BELISSIMO M, TYSKLAND 5500 € 7/5
FLEUR LC OLDBG STO e FILOU u KRETA V/D C e FERDINAND, NEDERLÄNDERNA 8000 € /
FUERST FINEST HANN HINGST e FINEST u LONDONFLOWER e LONDONTIME, SCHWEIZ 23000 € 28/7
FELIX AUSTRIA OLDBG HINGST e FINEST u WARINA e DRESSAGE ROYAL, TYSKLAND 9000 € /
FREESTYLE HANN HINGST e FINEST u CELLA e CONTEUR, TYSKLAND 6000 € 8/5
FUERST NEUSERIEM HANN HINGST e FINNIGAN u DIE DIVA G e DANCIER, TYSKLAND 5750 € 5/2
FYNCH HATTON DSP HINGST e FLORISCOUNT u RIFFIFI e ROY BLACK, TYSKLAND 5500 € /
FOR REAL HANN HINGST e FONQ u SALOME D’AMOUR e SAN AMOUR I, SPANIEN 10000 € 22/8
FRONTROW RHEIN HINGST e FOR DANCE u SUE ELLEN e SIR DONNERHALL I, TYSKLAND 4750 € 5/3
PLEASURE-K VAN KATTENHEYE KWPN HINGST e FOR FERRERO u FIDERTA Z e FIDERTANZ, NEDERLÄNDERNA 6000 € /
FRONTMAN HANN HINGST e FOR ROMANCE I u DA FAVOLA e DANCIER, NEDERLÄNDERNA 48000 € 49/15
FORMIDABLE HOLST HINGST e FOR ROMANCE I u INNA e VIVALDI, TYSKLAND 14700 € /
PRAESTEGARDENS FOR NIRO DWB HINGST e FOR ROMANCE I u DAYTONS e DE NIRO, DANMARK 8000 € 9/2
PHOEBE KWPN STO e FOR ROMANCE I u DALUCY e METALL, NEDERLÄNDERNA 6000 € /
PERFECT ROMANCE KWPN HINGST e FOR ROMANCE I u JUTHA-LITA e BLUE HORS FIRST CHOICE,  4500 € /
FRIDOLIN DSP hINGST e FOR ROMANCE I u WHITNEY e WORLDLY I, TYSKLAND STRUKEN € /
PRECIOUS DIAMOND VAN DE PAULINEHOEVE KWPN HINGST e FOR ROMANCE I u GISELLE e NEGRO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
FOUNDLEROY DSP HINGST e FOR ROMANCE II u SERAFINA e SERAFINO, TYSKLAND 15000 € /
HERZBLATT OLDBG STO e FOUNDATION u HER HIGHNESS e ROMANOV, ÖSTERIKE 21000 € 7/
FUTURE NIGHTSHADOW DWB STO e FRANKLIN u GRAVGAARD’S FEMINA e SIR DONNERHALL I, DANMARK 10000 € 9/6
PAFHIRA KWPN STO e FRANKLIN u FAPHIRA e WESTPOINT,  STRUKEN € /
PLEASE ME-K VAN KATTENHEYE KWPN HINGST e FRANZISKUS u A CAPALLA DE LA VIE e SCANDIC, STORBRITANNIEN 12000 € /
FAIRWELL HOLST HINGST e FRANZISKUS u RIBANA K e ALOUBE Z, TYSKLAND 6500 € /
FUERST BRENTANO HANN HINGST e FUERST BELISSARO u BELANA e BRENTANO II, TYSKLAND 16000 € 40/12
PIVADORETTE KWPN STO e FUERST JAZZ u WODORETTE e FARRINGTON, USA 26500 € /
PHLOMIGA KWPN STO e FUERST JAZZ u AMIGA e UNITED, USA 9000 € /
PEARL H KWPN STO e FUERST JAZZ u IRENE T e JOHNSON, NEDERLÄNDERNA 5500 € /
PAREL KWPN HINGST e FUERST JAZZ u WIWANDA e KENNEDY, NEDERLÄNDERNA 4750 € /
FIVE STARS OLDBG HINGST e FUERST TOTO u ZORA e ZONIK, FRANKRIKE 23500 € 24/
FUTURE DREAM OLDBG HINGST e FUERST TOTO u SYMPHONIE GOLD e SAMARANT, ÖSTERIKE 13000 € /
FINE LADY OLDBG STO e FUERST TOTO u DONNA BENNY e BLUE HORS DON ROMANTIC, STORBRITANNIEN 11500 € 13/3
FREDERICO OLDBG HINGST e FUERST TOTO u EXTRAKLASSE e JAZZ, TYSKLAND 6750 € /
PARDOUX KWPN HINGST e FUERST TOTO u ANNE TWO e KRACK C, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
FLANELL OLDBG STO e FUERST TOTO u FEODORA e FUERST HEINRICH,  STRUKEN € /
FALCO DSP HINGST e FUERST WILHELM u FURSTIN DOROTHEE e FUERST HEINRICH, TYSKLAND 8000 € /
FRAEULEIN WILHELM DSP STO e FUERST WILHELM u ROSALIE e ROYAL CLASSIC, TYSKLAND 6500 € /
PRINCE WILLIAM KWPN HINGST e FUERST WILHELM u GADINDA ALTENA e UFO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
FUNKYTOWN HANN HINGST e FUERSTENBALL u SANDRICE e SANDRO HIT, TYSKLAND 21500 € 31/8
FLOKI HANN HINGST e FUERSTENBALL u LISSY e LONDONTIME, TYSKLAND 12000 € 25/5
PRINZ GV KWPN HINGST e FUERSTENBALL u FURSTIN e FRIEDENSFUERST, NEDERLÄNDERNA 12000 € /
FLOYD DWB HINGST e FUERSTENBALL u SUNSHINE STORY e GOLDFINGER V.D.T., DANMARK 9000 € 6/3
FUENFTE DIMENSION HANN HINGST e FUERSTENBALL u CARELLA M e CAMPUS 25, TYSKLAND 6000 € 5/3
PHILINA BRIA WJ KWPN STO e FURST DIOR u ELBRIA E e UPHILL, NEDERLÄNDERNA 7500 € /
PRIMEUR KWPN HINGST e FURST DIOR u GOOD DAY e CHARMEUR,  6500 € /
POKER FACE KWPN HINGST e FURST DIOR u KATE e EVERDALE,  3500 € /
PICARO KWPN HINGST e FURST DIOR u JO-NOVORETTE e APACHE, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PASTIS KWPN STO e FURST DIOR u ESPERANZAR e JAZZ, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PARISMA KWPN STO e FURST DIOR u KARISMA e FERDEAUX, STORBRITANNIEN Ej uppgivit pris € /
FINE EMOTION DSP HINGST e FUSIONIST u WICKI e DON CRUSADOR, TYSKLAND 8000 € /
FUCHUR HANN HINGST e FUSIONIST u DONNA IDA e DON INDEX, TYSKLAND 6250 € 9/4
FASHIONISTA HANN STO e FUSIONIST u DANA- LAURINA W e DANONE I, TYSKLAND 6000 € 8/6
FOR YOUR PLEASURE HANN HINGST e FUSIONIST u LILLIFEE e LONDONTIME, DANMARK 5500 € 6/5
GREAT CHANCE DSP HINGST e GALAXY u WILMA WOLKE e MONTEPIANO I, TYSKLAND 4000 € /
PROMISHA FB KWPN STO e GENIAAL u GEISHA e UPHILL, BELGIEN 3250 € /
PRESIDENT KWPN HINGST e GENIAAL u JASMIN-FIRU e FERDEAUX, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PICASSO KWPN HINGST e GENIAAL u FROUKE e SAN REMO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PARIS EPJ KWPN STO e GENIAAL u INCILLA  e ANDRETTI, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PANTHEON KWPN HINGST e GHANDI u DREAM OF LANORY e JAZZ, NEDERLÄNDERNA 3250 € /
PABLO V KWPN HINGST e GIOVANNI u BARBERA e TOLANDO,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PROUD OF GLAMOUR KWPN STO e GLAMOURDALE u IRONIKI e WYNTON, USA 20000 € /
PIPPA D’ORLANDAISE KWPN STO e GLAMOURDALE u ORLANDAISE e INDOCTRO,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PEGGY SUE KWPN STO e GLAMOURDALE u FERNANDA M e KRACK C,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PARMENIDES KWPN HINGST e GLAMOURDALE u DRACAENA e GRIBALDI,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PETER PAN KPD KWPN HINGST e GLAMOURDALE u BE A STAR SZ e JAZZ,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PASCALLE KWPN STO e GLAMOURDALE u BLEUSTYLE e JOHNSON,  6000 € /
GIRL ON FIRE HANN STO e GLOBAL PLAYER u DAVINJA e DANONE I, TYSKLAND 14000 € 24/7
GENEVIEVE HANN STO e GLOBAL PLAYER u ALINA e DE NIRO, NEDERLÄNDERNA 6000 € 7/5
POLE POSITION KWPN HINGST e GLOCK’S TOTO JR u O. ESTHER e JAZZ, NEDERLÄNDERNA 16000 € /
TRAUMSCHOEN HANN STO e GLOCK’S TOTO JR u DRESSAGE DIVA e DRESSAGE ROYAL, TYSKLAND 7000 € 9/4
PRESTON T KWPN HINGST e GLOCK’S TOTO JR u VIOLA T e RONALDO, NEDERLÄNDERNA 5500 € /
PRINCE TOTO KWPN HINGST e GLOCK’S TOTO JR u TOOSKE e LANCELOT,  STRUKEN € /
PORT-AU-PRINCE S KWPN HINGST e GLOCK’S TOTO JR u ISABEL S e JOHNSON, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PRESLEY VE KWPN HINGST e GOVERNOR u FLORENCE e NEGRO, NEDERLÄNDERNA 9000 € /
PIKACHU M KWPN HINGST e GOVERNOR u CYNOLA M e FLEMMINGH,  5000 € /
VERTIGO HANN HINGST e HARMONY’S V-PLUS u LA VIE e LOCKSLEY II, TYSKLAND 22000 € 49/14
JOLIE FLEUR OLDBG STO e HARMONY’S V-PLUS u JASMIN e BELANTIS, BELGIEN 18250 € /
VICTORIA HANN STO e HARMONY’S V-PLUS u DANCIERA e DANCIER, USA 7250 € 15/4
LOGO’S DACAPO DWB HINGST e HESSELHOJ DONKEY BOY u LOGO’S FACET e FUERSTENBALL, SVERIGE 12500 € 18/2
PRIVATE DANCER VAN DE HAAR KWPN HINGST e HIGH FIVE U.S. u SARIDA e WELT HIT II, NEDERLÄNDERNA 2750 € /
PACO DOS SANTOS KWPN HINGST e IMPOSANTOS u QUERIDA VON KUKENMOOR e QUANTENSPRUNG, TYSKLAND 33500 € /
FREDENSDALS IMPRESSIVE DWB HINGST e IMPOSANTOS u GUCCI e DE NOIR 3, DANMARK 11000 € 13/3
PIPPADELIN E KWPN STO e IMPOSANTOS u KERRODELIN E e GOVERNOR, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PANDORKA DA MORA KWPN STO e IMPRESSION u GIOVANNA DA MORA e ARMANI, BELGIEN Ej uppgivit pris € /
PHILEINE B KWPN STO e IN STYLE u ISADORA B e NEGRO, RYSSLAND 12000 € /
PADDINGTON KWPN HINGST e IN STYLE u EFRA e OSCAR,  4000 € /
PIAMORA B KWPN sTO e IN STYLE u BAMORA e UNITED, STORBRITANNIEN Ej uppgivit pris € /
PORTOBELLO KWPN HINGST e IN STYLE u JOLANTE e BORDEAUX, ITALIEN Ej uppgivit pris € /
PRINCESS EDILE KWPN STO e INCOGNITO u EDILE e UNITED, BELGIEN Ej uppgivit pris € /
PHYLLIS KWPN HINGST e INDIAN ROCK u ELIDENSIE e AMPERE, NEDERLÄNDERNA 9500 € /
INFINITY DSP HINGST e INSTERTANZ V u DELUNA e DARAMIS, TYSKLAND 5000 € /
PRINCE T KWPN HINGST e INTRO K u FLEUR T e SORENTO, NEDERLÄNDERNA 7500 € /
PORTOFINO DDH KWPN HINGST e JAMESON RS2 u DYOR DE HUS e DE NIRO, USA 12000 € /
PIECE OF ART KWPN HINGST e JAMESON RS2 u GRACIA HEROIQUE e VIVALDI,  8000 € /
PEGASUS KWPN HINGST e JAMESON RS2 u ESCARPINE VAN KAIROS e JAZZ,  8000 € /
PROM KING KWPN HINGST e JAMESON RS2 u ANNE e TUSCHINSKI, NEDERLÄNDERNA 7500 € /
PRIMA DONNA DB KWPN STO e JAMESON RS2 u KADANCETTE e GOVERNOR, NEDERLÄNDERNA 6500 € /
PESCAROLO KWPN HINGST e JAMESON RS2 u HESEDA e BON BRAVOUR, NEDERLÄNDERNA 6000 € /
PUCK VDA KWPN STO e JAMESON RS2 u ELEKSIA e JAZZ, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PEARL BLACK VDA KWPN STO e JAMESON RS2 u HERRERA e FUERSTENBALL, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PRISCO KWPN HINGST e JAMESON RS2 u KAPPUCCINO e VIVALDI, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
POMPIDOU KWPN STO e JAMESON RS2 u EVI e APACHE, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PASO DOBLE M KWPN HINGST e JAYSON u CHAYENNE e SAN BRENTANO,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
JUST JAZZ HANN HINGST e JAZZ u D e DE NIRO, ÖSTERIKE 7500 € 15/6
PEGASUS BSW KWPN HINGST e JAZZ u MELROSE e DREAM BOY, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PAPILLON PM KWPN HINGST e JOHNNY DEPP u HUNIEKDB e FLORENCIO I, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
JACKPOT HANN HINGST e JOVIAN u DIANA e DESPERADOS FRH, TYSKLAND 26000 € 53/7
JULES MUMM HANN HINGST e JOVIAN u FREIXENET e FUERSTENBALL, MOZAMBIQUE 25000 € 42/5
PACELLO KWPN HINGST e JUST WIMPHOF u HERONIKI e JOHNSON, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PORTHOS JV KWPN HINGST e JUST WIMPHOF u JESSICA JV e NEGRO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PARILLA KWPN HINGST e JUST WIMPHOF u ANILLA e UNITED, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PENDRAGON KWPN HINGST e KAISER WELTINO u KIKI SOPHIENA e JOHNSON,  5000 € /
GRAND CRU FF DWB HINGST e KASTEL’S GRAND GALAXY WIN u ROZFERRARI SONECA e BLUE HORS DON SCHUFRO, DANMARK 10000 € 10/4
PRINCIPESSA PASETTI KWPN STO e KASTEL’S GRAND GALAXY WIN u LATIUM e TRAFALGAR, BELGIEN 6500 € /
PRIMROSE EVERDEEN KWPN STO e KEVIN u GUINEVERE e CHARMEUR, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PRIMA DONNA KWPN STO e KEVIN u JILBRIA e ZHIVAGO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PRISCILLA MAREIN E KWPN STO e KILIMANJARO u JACKY MAREIN E e CHARMEUR, NEDERLÄNDERNA 7000 € /
PAISIBLE KWPN HINGST e KJENTO u H.NOVORETTE e KRACK C, DANMARK 51000 € /
PJENTO E KWPN HINGST e KJENTO u GWENDELIN E e BORDEAUX, SPANIEN 38000 € /
PRINCEVILLE JT KWPN HINGST e KJENTO u CINDERELLA e LORD LEATHERDALE,  32000 € /
PHELICITY KWPN STO e KJENTO u INDIA.ARIE e DESPERADO N.O.P.,  26000 € /
PICOBELLO VE KWPN HINGST e KJENTO u ISABELLA e FUERST ROMANCIER, NEDERLÄNDERNA 14000 € /
PANDORA VE KWPN STO e KJENTO u AMALIA e SCANDIC,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PRINCESS CIREE KWPN STO e KJENTO u CEDIREE e STEDINGER,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PRIMADONNA LILLY ROSE JVR KWPN STO e KJENTO u CANCAN e KRACK C,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PICASSO VAN DE BROEKEN KWPN HINGST e KJENTO u GAYA e CHARMEUR, SVERIGE Ej uppgivit pris € /
PALERMO E KWPN HINGST e KJENTO u GWENDELIN E e BORDEAUX, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PLEUN KWPN HINGST e KJENTO u ZITANIC e KRACK C, NEDERLÄNDERNA 2750 € /
PERLE NOIR UTOPIA KWPN STO e KONING u EVITA-UTOPIA e WYNTON, USA 6500 € /
POSEIDON KWPN HINGST e KONING u BATJA e HOUSTON, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PANTHER VAN HET PRINSENLAND KWPN HINGST e KONING u JUST A LADY SIH e LORD LEATHERDALE, TYSKLAND Ej uppgivit pris € /
LA BAMBA HANN STO e LA VIE u WHITNEY e WORLDLY I, TYSKLAND 6250 € 8/5
PRINCE DE LIGNAC KWPN HINGST e LADIGNAC u JOUSEDA e ROUSSEAU, TYSKLAND 20000 € /
PASCOE KWPN HINGST e LE FORMIDABLE u EDALIEN e WYNTON, NEDERLÄNDERNA 105000 € /
PATTON E.H. KWPN HINGST e LE FORMIDABLE u CHIVADORA E.H. e FLORENCIO I, NEDERLÄNDERNA 27000 € /
PHORCE ONE KWPN HINGST e LE FORMIDABLE u AZAMIEK e TOLANDO, USA 8500 € /
PHINIRMA KWPN STO e LE FORMIDABLE u FINIRMA e METALL, NEDERLÄNDERNA 8000 € /
PLOEMANDA KWPN STO e LE FORMIDABLE u DOMANDA e UPHILL, USA 7000 € /
LEBRON OLDBG HINGST e LE FORMIDABLE u HOLY REINA e CHIPPENDALE,  7000 € /
PHAYA OMIE KWPN STO e LE FORMIDABLE u COCO OMIE e STEDINGER, NEDERLÄNDERNA 4000 € /
PLEASURE DREAM H KWPN HINGST e LE FORMIDABLE u ILONA PEARL H e JOHNSON, NEDERLÄNDERNA 3500 € /
PASO DOBLE PURONA KWPN STO e LE FORMIDABLE u HERONA e APACHE,  3500 € /
PALERMO VAN DE BAANSE KWPN HINGST e LE FORMIDABLE u IRATIRA e CHARMEUR, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PHILEINE DORA KWPN STO e LE FORMIDABLE u CHIQUADORA e SORENTO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
LEONARDO M OLDBG HINGST e LENNOX U.S. u ELS e APACHE,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
PRIMA DONNA KWPN STO e LENNOX U.S. u ZINITH e TANGO, SVERIGE Ej uppgivit pris € /
PAMELA R KWPN STO e LENNOX U.S. u JANOMI R e FIVE STAR, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PRADA KWPN STO e LENNOX U.S. u DÉJÀ VU e SAN REMO, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PEPPER LE KWPN STO e LENNOX U.S. u REFRADIN e GRIBALDI, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
LAURA BIAGIOTTI DSP STO e LIMONCINO u LORENA e LORD GOLDFEVER, TYSKLAND 5000 € /
PUMA KWPN STO e LIVERPOOL TC u GINA BALLERINA e UNITED, SCHWEIZ Ej uppgivit pris € /
PHENOMÉ KWPN STO e LIVERPOOL TC u HERITI e VITALIS, CYPERN Ej uppgivit pris € /
PARAQUAY KWPN HINGST e LIVERPOOL TC u TRENDY e KENNEDY, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PAPAGAYO KWPN HINGST e LIVERPOOL TC u FIOLA e FUERST HEINRICH, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PROMISE DANCER SOLLENBURG KWPN HINGST e LIVIUS u DANZA SOLLENBURG e VIVALDI,  7500 € /
PHOENIX P KWPN HINGST e LORD EUROPE u GWENDY P e UNITED, TJECKIEN 7500 € /
PALERMO W.W. KWPN HINGST e LORD EUROPE u ZATINELS e RAFURSTINELS,  4500 € /
PADISJAH KWPN HINGST e LORD EUROPE u DIESODORETTE e SPIELBERG, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
PATRICK KWPN HINGST e LORD EUROPÉ u G-DAULA e CADANS M, DANMARK Ej uppgivit pris € /
PRINCESS EUROPÉ KWPN STO e LORD EUROPÉ u J’ADORE TCS e FRANKLIN, DANMARK Ej uppgivit pris € /
FELINE DSP STO e MARBURG’S FLORICELLO u DESTINY K e DIAMOND HIT, TYSKLAND 5000 € /
MCCAIN HTC OLDBG HINGST e MARC CAIN u REFLEX e DESPERADOS FRH, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
UBAYASHI DE TAMISE BWP HINGST e MILLENNIUM u ARIANE’S ELFENKILLER e SANDRO SONG, BELGIEN Ej uppgivit pris € /
MY SWEETHEART OLDBG STO e MORRICONE I u GLORY e FIDERTANZ, TYSKLAND 12500 € /
MEIN BESTER HANN HINGST e MORRICONE I u JAZZ TIMES JOLIE e JAZZ TIME, TYSKLAND 4500 € 3/3
NOVELTY HANN STO e NECHRISTO u FINESSE e FLORISCOUNT, TYSKLAND 5500 € 6/4
QUADRICE HOLST STO e QUATERBACK u WHITNEY VIII e DE NIRO, TYSKLAND 14000 € /
PANAMERA EPJ KWPN HINGST e REVOLUTION u KARLINA e FERDEAUX, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
GORKLINTGARDS RIVERDANCE DWB HINGST e ROCK FOR ME u GOERKLINTGAARDS FORTUNA e BLUE HORS DON SCHUFRO, DANMARK 15000 € 17/2
GORKLINTGARDS ROLEX DWB HINGST e ROCK FOREVER NRW u GORKLINTGARDS GARAIA e SANDRO HIT, DANMARK 29000 € 47/5
PHIE TER KWINCKE KWPN STO e RUBIN ROYAL OLD u DJO TER KWINCKE e JAZZ,  PRIS PUBLICERAS EJ € /
SHAYA HANN STO e SAN AMOUR I u FELIZITAS e FOUNDATION, TYSKLAND 20500 € 45/13
SURPRISE HANN HINGST e SCOLARI u SUNSHINE e STATESMAN, STORBRITANNIEN 4500 € 3/2
SAMSONITE HANN HINGST e SECRET u LIEBELEI e LAURIES CRUSADOR XX, USA 39000 € 65/18
SAINT CHARLES HANN HINGST e SECRET u SUSETTA e SPOERCKEN, TYSKLAND 30000 € 53/13
PRIMA DONNA UTOPIA KWPN STO e SECRET u DONNA-UTOPIA e WESTPOINT, USA 23500 € /
SCHOENHEIT HANN STO e SECRET u FANTASIE e FANTASTIC, TYSKLAND 15000 € 32/11
ELLEGAARDENS SECTRANEUR DWB STO e SECRET u FRYDENDAL’S DE NEUR e DE NOIR 3, DANMARK 7000 € 6/3
PARKER Q KWPN HINGST e SECRET u JURELLA B e DESPERADO N.O.P.,  3500 € /
SANDRINO KWPN HINGST e SECRET u – e NEGRO, USA Ej uppgivit pris € /
SWEET SURPRICE OLDBG STO e SEZUAN’S DONNERHALL u AMAZING GRACE e SURPRICE, TYSKLAND 22500 € 39/6
CARAMIA OLDBG STO e SIR DONNERHALL I u CASSILA e ROHDIAMANT, SCHWEIZ 9500 € 12/
SCOUT HANN HINGST e SIR HEINRICH u SAMANTA R e SAN AMOUR I, FRANKRIKE 6500 € 9/5
SERVATIUS HANN HINGST e SO UNIQUE u SCANDICA e SCOLARI, TYSKLAND 20500 € 36/10
SALVADOR DSP HINGST e SO UNIQUE u FINE SIERRA e FUERST ROMANCIER, TYSKLAND 7500 € /
SPECIAL BOY HANN HINGST e SO UNIQUE u DAIQUIRI R e DEMIREL 2, TYSKLAND 5750 € 9/2
WORRES SPRINGFALL DWB HINGST e SPRINGBANK II VH u VALLOS NAYA e BLUE HORS DON OLYMBRIO, DANMARK 8000 € 9/3
SPRINGSTEEN HANN HINGST e SPRINGBANK II VH u LILLY e LONDONDERRY, TYSKLAND 6000 € 8/3
PALOMA KWPN STO e TAMINIAU u INCREDIBLE-STRH. e CHIPPENDALE, NEDERLÄNDERNA 10000 € /
POELE KWPN HINGST e TAMINIAU u KIECKY e AMPERE, NEDERLÄNDERNA 8000 € /
PINORY KWPN STO e TAMINIAU u TANORY e METALL,  3500 € /
PETRA KWPN STO e TAMINIAU u INA e EVERDALE, NEDERLÄNDERNA 3250 € /
TRAUMTAENZERIN DSP STO e TOPAS u SANTINA e SUNNY-BOY, TYSKLAND 11500 € /
TIMBERLAND DSP HINGST e TOPAS u LETTINA e LOVING DANCER I, TYSKLAND 6000 € /
TREASURE OF HOPE OLDBG HINGST e TOTAL HOPE OLD u PIACARA e SUNGOLD, TYSKLAND 24000 € 31/4
TOUCH OF ROYALTY OLDBG STO e TOTAL HOPE OLD u ROYAL DE LA ROSE e DANCIANO, TYSKLAND 22000 € 33/6
TRUE HOPE MECKL STO e TOTAL HOPE OLD u FLAIR e FUERSTENBALL, PORTUGAL 9500 € 13/6
PRIMA DONNA KWPN STO e TOTAL US u J. ESTHER II SVN e NEGRO,  STRUKEN € /
TAKE ME FORWARD OLDBG HINGST e TOTILAS u KADENCE e SIR DONNERHALL I, TYSKLAND 51000 € 65/8
TITANIUM OLDBG HINGST e TOTILAS u DONNA ROULETTA e DE NIRO, TYSKLAND 20500 € 29/7
PIAK NOORDENHOEK KWPN HINGST e TOTILAS u HABIB e DE NIRO, NEDERLÄNDERNA 15000 € /
VERY SMART OLDBG HINGST e VADERLAND u DONNA DORIA e DE VITO, ÖSTERIKE 25000 € /
VANCOUVER HANN HINGST e VADERLAND u DESIREE e DIMAGGIO, TYSKLAND 15000 € 30/12
VENICE HANN STO e VADERLAND u DONNA WILHELMINA e DON FREDERICO, TYSKLAND 11000 € 22/10
VIKING HANN HINGST e VALDIVIANI u FIRST EDITION e FIDERMARK NRW, SPANIEN 15500 € 24/7
VIANI HANN HINGST e VALDIVIANI u GERMANS GAIDIMA e GOETHE, TYSKLAND 5750 € 8/5
VALUABLE DWB HINGST e VALVERDE u REMARKABLE e SEZUAN, KANADA 79000 € 45/7
VICTOR HUGO OLDBG HINGST e VALVERDE u DONNA DEL MONTE e DONNERHALL, SCHWEIZ 36500 € /
PHILOURAVA KWPN STO e VALVERDE u FINESRAVA e ZAMBUKA, NEDERLÄNDERNA 29000 € /
PASTINAAT A.S.D. KWPN HINGST e VALVERDE u CIRESIA e SANDREO, USA 10000 € /
VAN LONDON HANN HINGST e VALVERDE u LEAH e LONDONDERRY, TYSKLAND 5750 € 7/5
POSEIDON KWPN HINGST e VALVERDE u SCHÖNE e STEDINGER,  4500 € /
PICASSO T KWPN HINGST e VALVERDE u JASMIJN T e SORENTO,  4000 € /
VERSUS HANN HINGST e VINGINO u QUINTERA e QUINTENDER, TYSKLAND 7250 € 11/5
VAN GINO DSP HINGST e VINGINO u CASTANA 4 e CANDILLO, TYSKLAND 6000 € /
VALENTIN HANN HINGST e VINGINO u AKITA e ARGENTINUS, TYSKLAND 5500 € 6/4
VENETIA OLDBG STO e VITALIS u VECHTA e KRACK C, TYSKLAND 18500 € /
HP VANCOUVER OLDBG HINGST e VITALIS u A LA FASINE e APACHE, DANMARK 18000 € 29/5
VITAMIN C HANN HINGST e VITALIS u SIFURINA e SIR DONNERHALL I, TYSKLAND 16000 € 21/10
VITALY OLDBG HINGST e VITALIS u GROSSE FLAMME e FUERST ROMANCIER, TYSKLAND 14500 € 29/
VELVET BLACK OLDBG STO e VITALIS u SANETRA M e SAN AMOUR I, ÖSTERIKE 13500 € 25/
VANELLOPE II HANN STO e VITALIS u DANCING QUEEN e DE NIRO, ÖSTERIKE 12500 € 29/11
VERITAS OLDBG HINGST e VITALIS u SANDROS SORAYA e SANDRO HIT, POLEN 11500 € 18/
VIA VAI HANN STO e VITALIS u ROMANTICA e RUBIN ROYAL OLD, TYSKLAND 8000 € 10/6
VALENCIA S HANN STO e VITALIS u DARIA e DANCIER, CHILE 7500 € 15/5
VOGUE AW DWB STO e VITALIS u AALYKKES RAFFINESSA e ROMANOV, DANMARK 5500 € 3/3
VENI VIDI VICI DSP HINGST e VIVA-GOLD u DONNA LEON e DON DIAMOND, TYSKLAND 32000 € /
VINCENT OLDBG HINGST e VIVA-GOLD u FRANKA S e FIDERTANZ, NEDERLÄNDERNA 17000 € /
VIVANCE HANN STO e VIVA-GOLD u SHERRY BABY e SIR DONNERHALL I, TYSKLAND 9500 € 18/8
VAGABOND HANN HINGST e VIVA-GOLD u BELLINDA e BONIFATIUS, TYSKLAND 8750 € 12/4
MOLLEGARDENS GOODWILL DWB HINGST e VIVA-GOLD u MOLLEGARDENS KANTAREL e L’ESPOIR, DANMARK 7500 € 6/3
VIVA TOP HANN HINGST e VIVA-GOLD u ROSALIE e ROYAL BLEND, TYSKLAND 4500 € 2/2
PROFESSOR L KWPN HINGST e VIVALDI u GYRO’RADIN L e WYNTON, NEDERLÄNDERNA 12000 € /
PÉLE D KWPN HINGST e VIVALDI u DORINA e DONNERHALL, NEDERLÄNDERNA Ej uppgivit pris € /
VERY SMART K HANN HINGST e VIVINO u FRANCIS e FOUNDATION, STORBRITANNIEN 8750 € 16/6
ULTRON VAN HET HULSTERHOF BWP HINGST e WELTMEYER u GLADDYS TEN HUNSEL e SIR LUI, BELGIEN Ej uppgivit pris € /
PIKATCHU KWPN HINGST e ZENON VDL u AMARYL II e RICCIONE,  3500 € /
ZUENDSTOFF HANN HINGST e ZOOM u LANDLIEBE e LISSARO VAN DE HELLE, TYSKLAND 7750 € 13/4

Följande auktioner ingår i underlaget:

Augusti, ingående auktioner med gångartsföl

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.