Från polis till entreprenör och elitsatsande ryttare

Camilla Ivarsson | 20/7 - 2018

Bloggare! Jag blogga? Näää inte skulle väl jag passa till det, eller? Efter en stunds funderande så tänkte jag att jo minsann det ska jag testa och se om det är något jag passar till.
Vem är då Camilla Ivarsson? Finns säkert mycket att berättar men det skulle nog ingen orka läsa… Kort kan jag säga att hästar varit en stor del av hela mitt liv. Första ponnyn fick jag när jag var 10 år och inte en enda dags uppehåll sedan dess. Jag har tävlat framgångsrikt i alla tre disciplinerna men beslutade mig i början på 2000-talet att satsa 100% på dressyr. Än idag saknar jag fälttävlan och drömmer i bland om att hitta den perfekta fälttävlanshästen.
Hur som helst så bytte jag ut polisuniformen och polisbilen i Stockholms förorter till att satsa på hästgård i Skåne. Ett stort beslut att ta och ibland ångrar jag mig men man måste följa sitt hjärta och sin passion. Att andas och leva häst är som att ständigt åka bergochdalbanan på Gröna Lund. Glädje, kärlek, sorg, förtvivlan, maktlöshet är bara några av de känslor
som svallar över en varje dag, minut, sekund.
I och för sig så är det nog lite samma känslor jag hade i 15 år som utryckningspolis. Ständig maktlöshet men också en enorm stolthet och glädje med att få hjälpa människor i olika situationer.
Tror faktiskt att det är det som har gjort mitt ”lilla” hästföretag unikt! Passion, känsla och vilja att hjälpa hästar och ryttare att hitta den perfekta matchen!! Efter snart två år som egen småföretagare i en ekonomiskt tuff bransch så känner jag stolthet och glädje över att få se alla lyckade matchningar av ryttare och häst men även de rehabhästar som passerat vår anläggning.
Just det vi kanske ska beskriva lite mer vad vi gör på Dressyr & Rehabcenter?
Det är främst fyra hörnstolpar i företaget *utbildning av häst/ryttare
*förmedling av saluhästar
*rehabilitering
*tävling/matchning championat
Ni kommer i denna blogg att få följa den dagliga verksamheten hos oss och hänga med i bergochdalbanans mjuka och hårda kurvor om ni törs!
Missa inte nästa inlägg där vi presenterar oss och våra underbara hästar lite närmare! Camilla

Quo-Vadis I.M
e: Quaterback – Don Schufro född 2009

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*