Long time no see…

Camilla Ivarsson | 28/1 - 2019

Efter mitt blogginlägg med titeln ”Kriminell respektlöshet” så blev det väldigt turbulent minst sagt. Jag fick en hel del tråkigheter från vissa håll men främst positiva kommentarer och många som tyckte det var bra att ämnet togs upp. Jag är/var inte ute efter att ”hänga ut” någon vilket jag så klart inte gjorde men jag ville belysa ett problem som finns i branschen. Många professionella ryttare hörde av sig och berättade liknande historier och alla hade inte slutat lika bra som min resa gjorde.

Nu till något mer positivt nämligen att stallet är fullt till bredden med fina hästar!

I onsdags så utlyste jag en liten uppmaning till dressyrkollegerna men med lite sval respons. Kanske våra följare är mer på hugget?

Lägg gärna upp filmlänk i kommentarsfältet om ni hänger på!

En häst ni har fått följa är fina unghästen Golden Ace som varit hos oss under hösten. Han är nu såld och har åkt till sin nya ägare! Stort grattis till denna fina häst!

En liten inspirationsbild till alla som kämpar i ur och skur med hästar och som vet att det är väldigt lite glamour när man jobbar med hästar men hjärtat och själen fylls med glädje och energi!

Lev livet tills vi hörs igen!

Kram Camilla

 

Ps Falcon är till salu! Mer info på www.camillaivarsson.se

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*