Svårt att få tid vid datorn när man jobbar med hästar

Camilla Ivarsson | 14/9 - 2018

Jag hyser en stor tacksamhet till de som uppfann smartphonen!! Hur skulle livet med häst annars kunna flyta på. Jag är ganska flitig på social medier med inlägg om nya hästar och även annat kul som händer hos oss! Att klippa och redigera filmer gör jag oftast i farten mellan stall och ridhus eller på det där toabesöket som jag egentligen inte hade tid med. Att klippa filmer och lägga in snygga bilder och passande musik är en viktig del att presentera våra fina saluhästar. Jag tror att många tycker att det är svårt men som med allt annat när du kan det är det lätt.

Jag hinner oftast svara på Mail mellan avskrittning eller framskrittning för allt handlar ju om effektivitet och de flesta förväntar sig korta svarstider i vår uppkopplade tillvaro.

Bilden avslöjar att jag är beredd att gå ner på alla fyra för att få den perfekta bilden

Jag råkade ut för ett getingstick i tisdags när vi fotade snygga Golden Ace. Det stack till och jag kved till lite ynkligt. fortsatte så klart rida under eftermiddagen med en arm som fortsatte att svälla som en deg som står på jäsning. Natten blev så klart olidlig för att inte tala om nästkommande dag. Men vaddå jag måste ju RIDA alla 14 hästar innan jag kan sätta mig själv i första rummet och besöka en läkare! Alltså ibland undrade jag om vi hästmänniskor är udda?! Känner inget annat släkte som är som vi…

 

Okej men till sist så insåg även jag att nu måste jag nog få hjälp med armen som håll på att spricka i huden. Allt blev som ormskinn och fullt av fyllda blåsor. Har aldrig sett något liknande och inte läkaren i heller. En laddning med antihistaminer, cortison, antibiotika så kan jag numera komma i en tröja igen.

Vi har fått en ny fin saluhäst som heter Domino Pop och är sexårig valack e: DaminoSD- Bernstein. Söt med ett härligt temperament. Han kommer matchas till rätt ryttare under kommande månader.

 

Veckan avslutades som bäst med att jag och Zaccheus debuterade MSVC:1 och MSVC:2 på Gärdsryttarförenings fina tävlingar. Zacce gjorde två helt fantastiska starter med 68% i den ena starten och hela 70% och seger i den andra starten. Vilken häst jag har!! Att gå från inte tävlat alls till MSVC på några månader känns fantastiskt roligt! Nu väntar en veckas vila och sedan fokuserar vi på att han ska lära sig byta galopp. 

All kärlek till Zaccheus och alla ni som följer oss på vår resa💖

 

// Camilla

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*