Då har vi äntligen landat här i Waregem

Felicia Grimmenhag | 19/4 - 2017

Efter tre dagars resande så är vi äntligen på plats här i Waregem. Jag känner mig trött, stel men också superexalterad. När vi kom fram så fick vi direkt leta reda på veterinären som skulle genomföra en snabb besiktning innan vi fick ta in Tarot i stallet. Tarot var lite på tårna men det gick ändå fint och han fick sen gå in och vila lite i boxen. Sen var det bara att stuva ut allt annat och ta in i boxarna som Sverige blivit tilldelade.

Lite senare hade vi möjlighet att rida på tävlingsbanan. Jag fick hjälp och behövde inte rida själv vilket kändes skönt. Imorgon så kommer vi rida lite mer och sen kommer vi trava upp hästarna på besiktning. Då börjar allvaret. Som tur är så har jag jättehärliga lagkamrater. 

Nu har vi ätit och jag hoppas att jag snart får ta och lägga mig och sova. Jag längtar! 

Finn ett fel. 😂

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*