Felicia 2.0

Felicia Grimmenhag | 13/6 - 2017

13 juni är ett datum som alltid kommer betyda lite extra för mig. Inte för att det är min födelsedag eller för att det är min namnsdag. Utan för exakt 6 år sedan så förändrades mitt liv för alltid. Den dagen förlorade jag mina ben, men jag vann också otroligt mycket annat. Jag ställdes inför mitt livs utmaning, och hittills så tycker jag att jag har klarat det ganska bra. Självklart inte utan alla underbara människor runtomkring mig, men lite har jag även gjort själv.

En dag dag när man är lite extra tacksam. Inte för det jag blev av med, men för det jag fick behålla. Att jag statiskt sett inte borde leva, men ändå gör det. Att blicka framåt, men ändå komma ihåg – att inte ta livet för givet.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*