Första starten avklarad!

Felicia Grimmenhag | 21/4 - 2017

Blev inget blogginlägg igår. Jag var så otroligt trött när vi kom till hotellet så vi käkade och sen gick vi och la oss. Besiktningen gick superbra och Tarot skötte sig jättefint. Även alla de andra hästarna från Sverige gick igenom och var klara för start. Totalt sett så är det ett femtiotal hästar som är här för att tävla i Belgien från olika länder.

Klockan stod på 05.15 imorse och det var bara att gå upp, klä på sig, sätta upp håret och åka. Kaffe dracks i bilen och frukost på tävlingsplatsen. Hotellet som vi bor på var så snälla och skickade med lite frukost.

Hästen ryktades och manen knoppades. Sadel och träns skulle på och sen bar det av till ridhuset. Där red Babs fram Tarot i 20 min innan jag satt upp. Det är nämligen så att om man rider i grad 1,2 & 3 så får man använda sig av en beridare ifall man vill upp till 30 min varje dag. Sen hur man delar upp det väljer man själv.

Jag var nervös men när jag väl kom in på banan så släppte det mesta och jag kunde fokusera. Det var inte perfekt men jag är helt nöjd med ritten. Poängen hamnade på 67.265% vilket känns jättebra i o m att det här var min debut på den internationella banan. Det resulterade i en fjärdeplats.

Imorgon kör vi gärnet!  

Glad tjej har precis varit på prisutdelning.

Här hejar vi på varandra. 💪

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*