Hej förkylning!

Felicia Grimmenhag | 3/11 - 2018

Så sitter man här med snorig näsa, lock för öronen och ont i halsen. Kände redan igår på eftermiddagen att det var något på gång då jag hade ont i både bihålorna och halsen. Inte kanske hur jag hade valt att spendera min lördag kväll, men samtidigt tror jag inte att den kanske hade sett så annorlunda ut. Skillnaden hade kanske varit att jag hade ätit något onyttigt, nu blir det väll te och något nyttigt. Om det är något som jag tycker är onödigt här i livet så är det att äta onyttiga saker när man ändå inte kan känna smaken av den. Det är ju så otroligt korkat, då kan man lika gärna spara dem kalorierna till en annan gång. 😉

Men från en sak till den andra. Min höft känns mycket bättre och jag börjar bli ännu mer rörlig och jag har i princip inte ont längre. Så skönt! Jag börjar bli piggare och mer alert (om man bortser från min kära förkylning) och gör mer saker. Har varit mycket ute i stallet och grabbarna hålls igång bra trots att jag inte själv kan rida. Det är tur att jag har ett sådant bra team runtomkring mig. Hästarna rids nästan varje dag med varierad träning och det är kul att se hur mycket min medryttare Sophie har utvecklats sedan hon började rida Tarot mer (min tävlingshäst och en bra läromästare). Samtidigt har jag haft en tjej som heter Nathalie som hjälper mig att utbilda min yngre häst Fabbe och vi har nu samarbetat några månader. Vi har stått och stampat nu lite på samma fläck i några veckor och så när hon red igår var det som att det var något som klickat. Helt plötsligt kunde han faktiskt gå in några steg i piruettgalopp, gå in i sluta och t o m testa på lite byten osv. Superkul när det händer!

Igår var vi även iväg på en ”pay and ride” (Man rider dressyrprogrammet och blir bedömd av en domare, men det är inte en tävling) med Sophie och Tarot. Första ”tävlingen” tillsammans efter ett ganska kort tag tillsammans och de går in på banan och levererar 72.3%. Kände mig som en stolt mamma!

Nu ska jag göra i ordning lite te och kanske sätta på någon film eller något. Tror inte huvudvärken tillåter så mycket mer. Hoppas verkligen inte det är influensa eller något för jag hade faktiskt tänkt att jag skulle vaccinera mig vilket jag aldrig brukar göra. Hade varit snyggt att lyckats få den innan då.. Ha en trevlig lördagskväll!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*