Felicia Grimmenhag. Foto Catharina Hansson

Hitta balans och aktivitet

Felicia Grimmenhag | 29/11 - 2020

Med ett år som har präglats av inställda tävlingar, inställda aktiviteter och många andra följder av pandemin, så har även det här året gett oss chansen att utvecklas och prioritera vår träning och utöka vårt kunskapsförråd mer än någonsin. Jag ser tillbaka på ett förlorat tävlingsår med Tarot och ett möjligt Paralympics som i denna stund skulle ha varit förbi med endast minnena kvar, men oj vilka minnen det skulle ha varit. Nu får vi istället blicka framåt och hoppas på ett fantastiskt tävlingsår nästa år, och kanske få med oss någonting från detta år. Ett större sug efter placeringar, medaljer och nationalsånger som klingar i högtalarna.

Vad jag dock har uppskattat är tiden som har funnits för reflektion, återhämtning och nya tag efter det som komma skall. Jag har ridit min yngre häst Ramsay mer än någonsin och börjat känna och se en stor utveckling och skifte i styrkan hos honom. Det är så spännande att se den unga, lite obalanserade och lite osäkra hästen blomma ut och hitta självförtroende och förmågan att jobba med sin egen kropp på ett betydligt mer obehindrat sätt än tidigare. Jag ser tillbaka på de stora framsteg vi gjort under året, och på den stjärna jag ser att jag verkligen har här hemma i stallet, som jag jag hoppas kommer följa med mig på de internationella banorna i framtiden.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Felicia Grimmenhag (@feliciagrimmenhag)

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här