Idag startar resan mot Belgien

Felicia Grimmenhag | 17/4 - 2017

Lite roligt att det första inlägget som görs på den här bloggen också är första dagen på resan till min första internationella start i paradressyr. Det känns jättespännande men också lite nervöst. Jag sitter just nu i lastbilen och påväg mot Skåne som kommer bli det första stoppet med övernattning. Därefter kommer vi åka vidare till Tyskland och sen slutligen mot Belgien.

Den senaste veckan har egentligen bara svischat förbi känns det som i ett töcken av förberedelser. Det började t ex med att jag skulle tvätta alla kläder som skulle med på resan och så kändes det som att det slutade med att jag tvättade i stort sett alla kläder jag ägde. Helt plötsligt städade jag hela lägenheten och gjorde inte alls det jag borde, haha så det kan gå. Men tillslut fick jag (förhoppningsvis) ihop och ner allting i väskorna. Men som alltid är man ju lite rädd att man ska ha glömt något.

Igår var vi och hämtade en liten hästlastbil som vi kör ner till Belgien med. Vi kände att vi ville köra tryggt och smidigt, och för att göra det så bekvämt som möjligt för Tarot så blev det en lastbil. Hittills har det gått jättebra. Vi testlastade igår och han fattade inte riktigt varför han skulle gå in och var han skulle ta vägen. Men när han väl fattat att baken skulle vändas och han skulle stå bakåt så gick det mycket lättare sen. Tack till Jossan som hjälpte mig och Marie, du är en ängel!

Fabbe fick åka till Segersta igår där han kommer stå hos min tränare Mads Heindeliowitz tills vi kommer hem från Belgien. Det känns jätteskönt och tryggt eftersom jag vet att han är i goda händer och kommer tas väl om hand där. Tarot var lite ledsen när hans vapendragare försvann. Det är kul att mina grabbar har blivit tighta och tycker mycket om varandra.

Ha det gott så länge så hörs vi snart igen när jag uppdaterar vidare om vad som händer på mina äventyr!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*