Inspirationshelg

Felicia Grimmenhag | 9/5 - 2017

Det har nu gått ett tag sen jag skrev här. Tiden efter Belgien har gått åt till att bara ladda om batterierna men även till att sköta om alla andra hundra miljoner saker man ska hinna med. Att hitta en balans med allt man vill göra är inte lätt men självklart hittar man energi i att man tycker det är kul.

I helgen var det en härlig helg. RTP hade anordnat en helg för amputerade med lite inspirationsföreläsningar och andra roliga saker. Där träffade jag både gamla och nya ansikten. Att få träffa alla dessa underbara och inspirerande människor gav mig en boost som jag verkligen behövde och även jag fick äran att föreläsa. Att få prata med andra om de problem som man har gemensamt och förståelsen när man pratar om fantomsmärtor, användning av protes och mycket annat betyder väldigt mycket. Ett gäng människor med en härlig livsinställning och som alla ger energi.

Under söndagen åkte vi till en tennishall och fick testa på att spela lite. Både protesanvändarna och rullstolsanvändarna. Jag har aldrig spelat förut (förutom någon gång när jag var barn kanske) men fick ganska fort in tekniken vilket gjorde allt väldigt roligt. Jag tror jag ska testa på tennis igen, när jag lyckas trycka in det i mitt redan så fullspäckade schema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Marit Sundin, RTP

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*