Lite bilder och tankar efter Belgien.

Felicia Grimmenhag | 27/4 - 2017

Målet var att jag skulle försöka blogga under tävlingarna men både dag två och tre var jag så trött när vi kom till hotellet att mina ögon höll på att gå i kors. Även fast det var jättekul så tog det mycket mentalt under den här resan. Det var mycket stress innan med tillstånd, papper och andra praktiska saker. Tävlingsdagarna var långa och det så mycket intryck hela tiden. Jag är så otroligt tacksam att jag fick chansen att åka för det har varit både spännande och intressant. Men det har varit mer påfrestande än vad jag trodde att det skulle vara.

Jag är otroligt nöjd över både min och Tarots prestationer under den här tävlingen. Tarot har visat att trots en lång resa, funkar han super på tävlingsbanan. Vi hade jämna resultat under alla tre dagarna och låg på stadiga 67%. Även fast jag kanske inte är helt nöjd med vissa saker (är man någonsin nöjd?) så gick det helt klart över förväntan. En fjärdeplats första dagen och två femteplatser de resterande dagarna är inte dåligt. Att dessutom ligga på näst högst procent av svenskarna känns inte heller helt fel. Nu ska vi ändra om lite saker i küren och träna vidare på energi och formen. Men självklart har Tarot fått vila efter lite resan och kommer få vila lite till innan vi sätter igång igen.

Jag är enormt tacksam för pararyttarna och teamet runt om som har tagit emot både mig och Marie med öppna armar och hejat på, gett råd och funnits där när massor av frågor har poppat upp för oss. Härliga människor som jag ser framemot att tävla jämte på framtida tävlingar.

Idag var jag och hämtade min älskling Fabbe på Segersta hos Mads och gänget. Han har varit där under tiden jag var i Belgien och det kändes riktigt bra att veta att han togs väl om hand. Jag är så tacksam över stödet jag får från Segersta och det är en ära att tävla för dem.

Känner mig tacksam!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

1 kommentar på “Lite bilder och tankar efter Belgien.

  1. Felicia du är fantastisk, vilken ödmjukhet du besitter! Har under många år arbetat med handikappade av olika slag, både fysisk och psykiskt, och vet vilken kämparglöd alla hade. De flesta kämpade med sin häst på banan eller ute i skogen. 👍👍👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*