Norge, here we come!

Felicia Grimmenhag | 16/5 - 2017

Idag bär det av mot Norge och tävlingar i Kristiansand. Var vi inte precis i Belgien? Det känns som det i alla fall.

Efter en lyckad internationell debut så hoppas jag nu kunna fortsätta precis på samma nivå eller kanske t o m lite högre under de här tävlingarna. Tarot känns fin och redo inför en ny tävling. Vi har nu fått några veckor till att rida ihop oss och lära känna varandra ännu mer. Men vi har en lång väg kvar och som alla hästmänniskor vet så tar det tid att rida ihop sig med varandra. Tarot hanterar det jättefint och gör så gott han kan vilket jag är väldigt tacksam för, han är en gentleman så fort jag sitter på ryggen på honom.

Vi är 7 pararyttare som ska till Norge, några som var med i Belgien och några andra. Jag är fortfarande ganska mycket nybörjare och att ha ett rutinerat gäng som lagkamrater känns jätteskönt och kul då man får lära sig så mycket. Känner mig så tacksam att jag har fått möjligheten att faktiskt nu få vara del av den internationella gruppen. Känns lite overkligt.

Foto: Jessica Ortiz Bergstöm

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*