Snäll häst och inget gnäll

Felicia Grimmenhag | 17/5 - 2017

Första dagen i Norge och jag tror aldrig jag har sett så mycket flaggor i hela mitt liv. Lika många norska flaggor som jag har sett idag, har jag nog sett svenska flaggor sammanlagt i hela mitt liv. Okej, kanske lite överdrivet men det känns så.

Tarot har skött sig jättefint och är betydligt lugnare den här gången än vad han var på resan till Belgien. Då kände han ju inte oss lika bra och hade aldrig åkt så långt någonsin så det vart ju väldigt mycket på en gång. Han är nu riden och förhoppningsvis mätt och belåten och ska nu få vila sig ordentligt inför morgondagen. Då är det lite ridning och även besiktning som står på schemat. Han har fått se tävlingsbanan tillsammans med Babs och den är godkänd.

Efter allt fixats i stallet åkte vi till hotellet där vi åt middag tillsammans med några till från det svenska teamet och umgicks. Nu väntar sängen och en välbehövlig sömn. God natt!

#lifehacks När man inte har möjlighet att diska. Kan även meddela att det funkar jättebra med sallad också!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*