Tagga inför Strömsholm imorgon

Felicia Grimmenhag | 3/6 - 2017

Idag hade jag och Tarot ett jättebra pass. Vi kollade mest av alla moment inför imorgon då det är dags för bedömd programridning på Strömsholm imorgon. Vi kommer rida på Grand Prix banan tillsammans med de andra pararyttarna och det sätter igång ca 17.00. Det ska bli jättespännande och efter framgångarna i Norge så hoppas jag kunna rida på en bra procent. Jag vet att vi kan och vi ska sikta på att rida ännu bättre än vad vi gjorde i Kristiansand. Vi kommer göra lite andra roliga saker i samband med resan till Strömsholm också vilket kommer bli jätteroligt.

Har även fått hem min nya jacka från Uhip, älskar färgen och den var superbekväm. Den kommer få hänga med kyliga kvällar och senare i höst och säkerligen inte bara i stallet. Tack så mycket!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*