Tävling på Strömsholm

Felicia Grimmenhag | 6/6 - 2017

I söndags var jag och Tarot på tävling på Strömsholm. Eller man skulle kunna säga att det var mer av en bedömd programridning där man hade bjudit in ett antal pararyttare. Hur som helst så var det superkul. Tarot kändes mycket fin och vi slutade på 68.73%. Jag kände egentligen att vi hade kunnat gett lite till men piloten var lite mer nervös än vad hon har varit förut, men jag är nöjd ändå och vi slutade som tredje bästa ekipage. Men det är jämt mellan pararyttarna och flera av dem låg mig hack i häl.

SM för flera av det olika disciplinerna pågick och det var roligt att vi fick chansen att vara med på ett hörn. Än så länge är ju inte paradressyren integrerad i vanliga SM vilket jag hoppas kommer kunna ändras så småningom. Eftersom paradressyren går under dressyren på många andra sätt så kan jag inte se varför vi ska ha ett separat SM. Kan någon ge mig en bra förklaring på det här?

Här kommer lite fina foton tagna av Helena Ager. De är upphovsskyddade och får ej användas eller spridas utan fotografens samtycke. Enjoy!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*