Det gäller att fjäska för fuxston och hästskötare!

Gästblogg: Sissela Smith | 28/8 - 2020
Hej!
.
Ännu en bra dag och solen skiner fortfarande!
Idag hoppade jag Casemiro i 1.50, där han var felfri och 5:a. Han hoppade mycket väl fast jag kritiserar min egen ridning lite på vissa ställen, lite mycket handbroms. Men är nöjd ändå, finns alltid grejer att förbättra. Väldigt nöjd med hästens prestation!
.
Imorse trimmade jag Charmonix lite lätt inför morgondagens uppgift. Hon är ett fuxsto som vet att hon är nummer 1. Det är så viktigt att hålla henne på bra humör. Emma ger henne morötter som fjäsk, lite samma idé som när jag ger Emma fika – håll dem på bra humör, så brukar det alltid bli bra.
.
Claes Pettersson, min arbetsgivare och ledare av Norrköping Horse Show, styr och ställer som vanligt. I år har han haft tävlingen i 20 år.
.
Denna helg har även ATG tävling och spel på lördagens klasser. Idag bjöd de på lite fika och planering för morgondagen. Eftersom jag var med i deras satsning ATG Hopp & Talang, så känner jag dem väl och det är alltid trevligt när de kommer! Cissi och Jessica kan få mig att må bra och skratta varje dag.
.
I domarteamet hänger ett roligt gäng och det är nästan så jag skulle vilja sitta där jag med. Detta år byggdes ett nytt större domartorn, mer rymligt – väl passande i dessa tider.
.
På banan jobbar alltid Sara och Ramona, stenkoll på allt människor och hinder.
.
Imorgon beräknas regn men man kan väl önska att de har fel. Hörs mer imorgon!
I domartornet hänger ett roligt gäng och nästan så jag skulle vilja sitta där jag med.
På banan jobbar alltid Sara och Ramona, stenkoll på allt människor och hinder.
Emma håller Charmpnix på gott humör genom att fjäska med morötter – jag håller Emma på gott humör med fika. Lite samma sak.
ATG finns på plats och det blir spel i flera heat på lördagen.
Claes Pettersson, min arbetsgivare och ledare av Norrköping Horse Show, styr och ställer som vanligt.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.