I måndags small det till – hästar fick strykas!

Gästblogg: Sissela Smith | 27/8 - 2020

Hej, nu är vi tillbaka på banan igen!

Denna helg är det tävling på vår hemmaarena Norrköping Horse Show. Normalt brukar dessa två helger gå i maj men på grund av Corona så blev det hösttävlingar istället.
Norrköping Horse Show drivs av Claes Pettersson som även äger CC Holsteiner Breeding (Sisselas arbetsgivare).

I mitt fall skulle vi haft alla hästar under helgerna, men det blev hastigt ändrat. Jag har sedan flera månader haft problem med min rygg efter ett fall. Därav har x antal ”medskador” byggts upp.

Senast nu i måndags så small det till och musklerna gav upp totalt.

Att jag kunde rida idag är tack vare en fantastisk naprapat vid namn David på en klinik här i Norrköping. ”Quick fix”-behandlingar, tejp, liniment och många övningar på egen hand gör att jag kan rida dessa helger. Även om det gör väldigt ont så känner jag att jag fixar två hästar och spar all energi till de två denna helg. Efter NHS blir det att lösa mitt problem ordentligt. Nu har jag sopat problemet under mattan för länge. Tydligen typiskt ryttare fick jag höra! Men det är förklaringen till varför jag fick stryka resten av hästarna.

Idag hoppade Charmonix CC och Casemiro CC 1.45 kval till ATG Grand Prix som går på lördag. Charmonix kvalade så hon hoppar det och imorgon hoppar Casemiro 1.50.
Jag tänkte att jag under helgen även ska visa lite av allt som händer bakom kulisserna. NHS har fantastiska funktionärer i alla åldrar!

I prisboden har vi Anna Lund och Shannice Adolfsson som även sköter alla prisutdelningar.

 

I Sekreteriatet finns alltid fantastiska Gunilla som löser allt. Väldigt tillmötesgående och lyssnar på ryttarnas önskemål, precis som det ska vara. Hon är proffs.
Anläggningen har lite av en arenakänsla, under de nuvarande omständigheterna väldigt annorlunda, men jag tycker att ledningen har gjort det bra ändå.

Emma och Casemiro.

Vi hörs mer imorgon!
Sissela

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.