Sissela Smith

Seger OCH trea i 1.45 GP!!

Gästblogg: Sissela Smith | 6/9 - 2020

Hej!

.

Norrköping Horse Show vecka 2 är i full gång, våra hästar har hoppat helt otroligt bra. Vädret har varit helt okej, inga dramatiska händelser än så länge.

Sandra förbereder DD – Daquars Dream.

Daquars Dream är ett 5-årigt sto som jag har ridit parallellt med vår unghästberidare Anna. Jag klickar otroligt bra med henne och hon med mig, vi är synkade helt enkelt. Hon har varit felfri 17 av 20 rundor detta år. Ibland sitter man på dessa oslipade diamanter och det älskar jag att jobba med och utveckla.

Med de lite busigare hästarna är mitt tips detta klister som jag har på insidan av stövlarna (ingen sponsor). Det ger mig lite extra stöd.

I övrigt har Dior varit felfri båda starter hittills 1.40/1.35 med 5:e och 2:a plats. Kul att få stora och fina rosetter!

Casemiro och Charmonix var båda felfria i 1.45 GP och gick vidare till winning round. Superkul! Casemiro var felfri och snabb igen. Charmonix chansade jag lite mer med och kortade tiden med 2 sekunder, men fick ett nedslag.

.

Men många fick fel när de satsade och det hela slutade med att Casemiro vann – igen! Och Charmonix blev 3:a!

Jag kunde inte ha klarat det utan min bästa Emma och Sandra som hjälpte mig. De har sån koll med hästarna så jag kan helt fokusera på min planering och tror det gör det lilla extra. Liten bonus idag var att Anna blev 7:a med sin egna häst!

Dior med sin maskot.

Imorgon hoppar bara Dior och Daquars Dream. Sen ska jag ha hoppvila ett tag och fixa min rygg en gång för alla. Oavsett hur illa jag gör mig så älskar man detta, och dessa dagar ger det lilla extra när de mörka och kalla dagarna kommer.

Nu är jag på väg till kräftskiva, hos mina icke-hästfolkvänner, bara ca en och en halv timme försenad. Livet som hästmänniska.

.

Vi hörs!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.