Ojdå

Hanna Berg | 25/4 - 2019

Var tar tiden vägen? Fullt upp men ändå mindre att göra…

Sen förra inlägget har vi hunnit med och tävling igen , i söndags och tisdags. Blandade resultat. Lite stolpe ut med 2 av dom, jätteduktiga förövrigt , stjärnan går till Hebe Pooh som gjorde sin andra hela fälttävlan, slutade precis utanför placering, skötte sig exemplariskt hela tävlingen. Med tanke på en del olika diskussioner om tävla hästar,  så kan man då veta att Hebe kvalade på minimum i höstas till fälttävlans bereders för 4 åringar,  hennes första hela fälttävlan var breeders. Sen dess har hon inte tävlat förens nu. ”Just saying”, skynda långsamt.

Igår var Yogi här och vi tränade inför Badminton. Som några vet och för er som inte vet så ligger terrängbanan ute online. Så igår byggde vi upp likande linjer som man tror blir svåra.  Bland annat en spets , höger sväng till dike , höger sväng till spets. Spetsar som är 90grader. Kommer film. Ska bara hitta mitt tålamod att ladda upp dom…..

Även grav till räcken/stockar som står snett och som ryttare måste välja vilken av de 5 hinderna.

Lilleman var superladdad och jättefin.

 

Idag var vi och tränade dressyr för Andrew Fletcher. (För er som ej vet OS-dressyrdomare etc…google it) Fler bra tips och råd. Tex hur jag ska rida in rakare då Lilleman har smal bog jämfört med höfterna så jag måste verkligen ha koll på bogarna så de är på plats annars luras domarna av att han ser sned ut.

Och att jag bara ska köra på för det ser stabilt och prydligt ut. Men måste vara MER självsäker !

 

Imorgon  är en lugnare dag, även om större delen av dagen går åt att rida och fixa. Förbereda. På tisdag smäller det. BADMINTON.

Jag har ännu inte fattat. Alla säger wow. Det är så sjukt stort. Jag tänker att ja det är det, det är Badminton, det är stort. Det ska vara stort. Bring it on.

Hoppas få tid imorgon för mer updates. 🙂

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.