Snart 😎

Hanna Berg | 29/4 - 2019

Imorgon rullar vi mot Badminton.

”The” BADMINTON

IgÄr hopptrÀnade vi för Fredrik,  en sista check och som avslut ett konditionspass. Idag fick det bli en lugnare tur. Imorgon tar vi ett lÀtt dressyrpass innan vi kör.

PĂ„ onsdag kommer Cissi och sĂ„ kör vi lite till dressyr. Torsdag em startar vi. MEN först den omtalade Besiktning pĂ„ onsdag, jag inser att den delen med klĂ€dsel Ă€r jag sĂ€mst pĂ„. AlltsĂ„ den dĂ€r delen med att hitta speciella skrikande klĂ€der. SĂ„ det lĂ€r bli nĂ„got lagom, om inte nĂ„gon kommer med nĂ„got hĂ€ftigt innan…..

Jag , eller jag och Disa kĂ€nner oss ganska lugna just nu. VĂ€rre med mamma, henne skulle vi behöva hitta en stödperson och lugnande till, speciellt nĂ„gon som hĂ„ller koll pĂ„ henne pĂ„ terrĂ€ngdagen… đŸ€Ł

 

Som alla sÀger sÄ ska det vara stor och svÄrt. SÄ det ser vi framemot. För er som inte riktigt vet vad Badminton Àr. Googla Badminton Horse Trials. Det Àr tÀvlingarnas tÀvling. Större Àn mÀsterskapen. Sittplatser till hoppningen pÄ söndag Àr slutsÄlt sen lÀnge. Det brukar vara runt 300 000 besökare. Det sÀgs att det bara Àr Indianapolis BiltÀvlingen som har fler besökare.

Du kommer bara med om du sĂ„klart Ă€r kvalad men de gĂ„r ocksĂ„ efter dina ranking poĂ€ng. Du hamnar pĂ„ en ”lista”.

Kan knappt vÀnta pÄ att fÄ kÀnna stÀmning som alla talar om.

Lilleman passade pĂ„ att tjuvĂ€ta lite grĂ€s medans Elliot och Disa hoppade terrĂ€ng😎

 

Ella Àr den som verkligen tar dagen som den kommer och alltid lite extra chill.

 

 

Detta Àr ett blogginlÀgg. Det Àr skribenten som stÄr för innehÄllet i texten, inte Ridenews.