Ida Dögl

”Det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert”

Ida Dögl | 4/3 - 2020

Det här är alltså mitt första blogginlägg, någonsin. Lite skrämmande, men jag går in med Pippi Långstrumps inställning: ”Det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert”.

Här ska ni alltså få följa mig i mitt jobb med hästarna i vardagen och på träning och tävling. Jag är främst unghästutbildare och har därför mest yngre hästar i stallet. Jag är också väldigt snart (till sommaren) färdigutbildad psykolog, varför jag mest troligt kommer att ta upp en del psykologiska aspekter och tankar kring vår sport. Jag hoppas att ni kommer gilla det!

Vi hörs snart igen 🙂

Jag och en av mina hästar jag haft genom åren.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

1 kommentar på “”Det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*