Magiskt gäng, magisk helg!

Jenny Talinsson | 8/4 - 2019

Gothenburg Horse Show är så mäktigt att det faktiskt går att känna känslan ända hem i TV soffan. Först känslan jag hade som liten, satt som klistrad, spelade in allt på VHS, minns så väl hästskötarna komma in och hämta ett varsitt sånt plåt-tävlingsskåp vid ärevarvet som de på pallen vann. Hästskötare att beundra. Känslan jag hade då infinner sig faktiskt alltid när jag slår på TVn och arenan visar sig med ett blomsterarrangemang utan dess like.

Den galet härliga känslan av atmosfären med faktiskt VÄRLDENS bästa publik. Helt oslagbart. Att se Steve Guerdat så rörd över just detta blir ännu mer påtagligt när man just läst om bråk i nån fotbollspublik mellan supporters.

Mellan alla hejarop hemifrån, hjärtstillestånd och glädjetårar planeras nästa tävling här hemma.

Fantastiska klipporna Emma och Wilma har styrt upp vardagen på hemmaplan och Julia har ridit för fullt. Tidigare praktikant Gustav jobbade även hos oss i helgen, ibland  behövs extra händer!

    Världens bästa Gustav kommer och jobbar när det kniper, tack för det!

Igår kväll, med hemkomst efter midnatt, kördes en lastbil från Göteborg med team Steffi som också hade med Peders hästar, pinaler och pokaler hem.

Henlöv tog flyget med bara sig själv och väskan direkt från jublet i Göteborg mot värmen i Mexico dit Jullan nu har sänt iväg Chrille och Zacke. Jullan styrde lastbilen söderut i fredags och har underhållit och skött om grabbarna fram till att deras flyg lyfte. I morse parkerarde hon lastbilen som står redo för hemgång om två veckor och flög tillbaka hemåt.

Julia som var på plats för att se WC finalen i Göteborg igår hämtade upp Antonias lastbil efteråt och körde den till  Grevis för nya äventyr.

Antonia, Wilma, Steffi och Matilda åker nämligen med 10 hästar till Belgien på tisdag för att tävla i två veckor. Hemma har Wilma förberett det som går med packning och har en plan för allt som ska göras när lastbilarna är på plats och kan packas.

Packat och klart by Wilma

Just nu har vi konferenser över Whats App vem som kan köra den ena lastbilen, vi har ju trumfkort att sätta in men de korten gör sig bättre hemma den här veckan (Jullan och Julia). Matilda klarade förvisso sin uppkörning (Yay! Grattis! När ska vi fira det?) i onsdags men den där fysiska lappen lär ju inte hinna trilla ner i lådan innan de behöver åka dessvärre. 

Inte bara planering på WU 🥳

Det är här vi stämmer upp i kör tillsammans med chefens ord inpräntade i ryggraden.

”Problem är till för att lösas”

Skål för att det lilla mantrat faktiskt verkligen hjälper tankesättet i vardagen, och skål för vårt fantastiska team, som ni jobbar för det, och hästar, vilken vecka, magi!

Charlie tackar för all support och hälsar att han nu chillar i sin gräshage med sin polare Bingo. Han hälsar också att all uppvaktning uppskattas, glöm inte signera paketen ”Charlie” så att GODISET kommer till rätt box. Jaja…han ska bjuda Allan, Sparven, Cash, Bo och Kirlo.

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här