Återigen har ett russ visat sin lömska sida!

| 27/12 - 2021

Har haft en träningshelg i Åres nya fina ridhus. Träningarna har gått bra och jag har bott fantastisk på Åregården.
Träffade på ett litet russ i stallet som heter Aramis. Han såg väldigt söt ut så jag tänkte att jag skulle ta en fin selfie på oss. Om ni undrar över den ansträngda minen så biter han mig precis i fingret, återigen har en representant för russen visat sin lömska sida!
Nu sitter jag i loungen på tågstationen och väntar på ett försenat tåg, känner mig tvungen att köpa kaffe och dricka gång på gång för att de inte ska tröttna på mig och skicka ut mig, det kunde ha hänt ändå, för de spelade låt på låt på låt med Lars Winnerbäck så jag frågade om de inte kunde sätta på musik istället? Men personalen var vänlig och hade överinseende för en ”En man som heter Ove” som satt och tittade irriterat, gång på gång, på högtalarna.
Nu går snart tåget och en bok har köpts som skall plöjas igenom!
#outflluenser
#jobbifjällmiljö
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.