Back at it

| 16/1 - 2019

Hallå där, köp blåbär!

Back in Europe, ajjemen, nu befinner vi oss i både samma tidszon och temperatur. ”Det kan han ha tänker ni”. Nu är en sådär grumlig i ögonen, skärande barnskrik pulserar mellan öronen efter sista flygningen och en dejt med tandborsten hade inte varit fel.. (Betydligt stillsammare att flyga Cargo med hästarna, då slipper man ju handskas med folk.. haha) Men med solkyssta kinder och klorindoftande hår är jag mer än redo att frysa och känner mig full av motivation. 

O vilken upplevelse ändå, att få flyga med hästarna för första gången, se hur karantän-stallet fungerade, möta många nya underbara människor, lära sig att 10 minuter inte är ”10 klock-minuter” over there, och inte minst få se ridsporten i UAE. Med dess för- och nackdelar skulle jag säga att det trots allt inte skiljer sig så mycket från Europa. Det finns fina hästar, glada amatörer, proffs och unga talanger. En höjdpunkt var garanterat att en del av ”familjen” från hemmastallet i Bonn anlände sista veckan. 

Dagens chock däremot var en latte på flygplatsen i Beirut, 04:57, 10 000! Tack o lov inte i kronor då köpet var draget innan jag hunnit reagera.. hehe

Hej hopp!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.