De som vet, de vet. Resten får lista ut

| 31/10 - 2018

Jag brukar vanligtvis inte sitta och småäta nyttiga saker så som nötter, avokado eller riskakor när jag sitter på kontoret. (Även om det också är gott och man kanske borde göra det) 😉 Jag äter ju hundra gånger hellre något sött såklart haha. Jag är ett riktigt godis och kakmonster. Men idag för ovanlighetens skull hade jag med mig en avokado till jobbet som lite mellis. Gick precis upp till köket som är en trappa upp på loftet för att leta igenom lådor så jag kunde hitta en vass kniv att skära upp avokadon med. När jag öppnar en låda som jag vanligtvis vet om att det inte ligger något i så hittar jag en överraskning!


Näää jag tog inte bara tre…

 

Smart drag… Så för att ta godis måste du ju först veta om att dom ligger där, ta dig från ditt skrivbord upp för trappen och få blodet att pumpa lite extra snabbt för att sedan ta några bitar (man vågar ju inte vara den som rensar hela lådan liksom). Så dom som vet, dom vet – Resten får lista ut! 😉 Vilken lyx att få en sån här överraskning på halloween 😀

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.