Ett nytt ansikte

| 30/10 - 2018

Hej på er!

Giovanna heter jag. Mitt namn är italienskt men det brukar uttalas lite olika här i Sverige – Jovanna / Jeovanna / Jivanna / Joanna / Djiovana / Yovana, Gi-ovana men oftast Johanna. Jag föredrar det förstnämnda, men är van med det mesta. När jag bokar bord/lägger undan ett klädplagg eller liknande brukar jag nöja mig med Johanna, det är det mest tidseffektiva. Jag gillar när saker går snabbt och smidigt. Det är inte alltid lätt det där med namn…  Kärt barn har ju dock många, är det inte så man brukar säga?

Mitt allra första inlägg här på Ridenews, jättekul och lite nervöst. Jag bloggade mycket när jag var mindre, både om min kanske lite annorlunda historia kring min egen häst som jag Fick(!) av en (då) okänd godhjärtad man, men jag hade också en riktig ”tonårsblogg” på den tiden då ”Kissie, Dessie och Paow” styrde bloggvärlden. Syftet var att skriva av mig alla mina tankar man har som 14-åring… farligt. Mot förmodan var det ju faktiskt dock en del som läste den. Men ni kan vara lugna – den här bloggen är inte för samma syfte  😉

 

Några har säkert redan förstått att jag är en del av Ridenews. Jag fick ett samtal i början av sommaren om ett nytt projekt som skulle startas upp inom ridsportens webb-värld. Jag hade precis avslutat en annan anställning och påbörjat mitt eget projekt på fulltid. Jag älskar att ha många bollar i luften och hittar jag något som passar mig bra är det ju jättedumt att säga nej, möjligheter ska man alltid vara öppen för, och jag har en princip att alltid tacka ja om det matchar för man lär sig alltid något nytt. Som f.d hästtjej såg jag verkligen visionen i projektet och blev supertaggad! Så nu har jag jobbat på Ridenews sedan i somras när sidan startade upp.

 

Jag sitter i Stockholm precis vid globen på ett stort öppet kontor med andra jätteduktiga säljare som jobbar för andra olika projekt. Högst upp i byggnaden, stora fönster med mycket ljusinsläpp. På gatan över ligger gymmet, några få fotsteg till tunnelbanan och ytterligare några fotsteg åt andra hållet ligger globens köpcentrum.

 

Tanken med min blogg är att ni ska få följa med mig bakom kulisserna på Ridenews och lära känna oss/mig bättre. Jag sitter inte bara på kontoret i globen utan får en del andra roliga uppdrag också som jag kan tro att ni skulle tycka var kul att hänga med på..

 

Hoppas ni kommer gilla det 🙂

Här skålar vi högt på kontoret varje gång någon dricker vatten för att påminna varandra att fylla på med vätska 😉

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.