Ett ypperligt tillfälle att härdas

| 23/7 - 2021

Har varit i stallet och kollat till Gotsie. Hon går ju bara på hö nu och har börjat tunna ur, men hon är glad och pigg! Ett plus i det här läget är att hon tycker väldigt bra om sin boxgranne, han är en vänlig själ, hon trivs! Jag körde sedan ett ganska hårt pass på slagskeppet, det var bara jag och Malak där, vädret är för bra. Och på tal om det! Jag har tänkt en del på att jag klarade värmen väldigt dåligt i Strömsholm, det var nära att jag strök mig innan hoppningen. Det får inte ske igen! Idag var ett ypperligt tillfälle att härdas, +30, jag var slut efter styrkepasset, nu skulle det springas i solen! Bytte om och drog ut. När jag var på väg hem genom Tantolunden så var jag jävligt tom, och när jag sprang upp mot Zinken så stoppade ett par mig och undrade om jag mådde bra? Inga problem stönade jag fram och vinglade vidare. Väl uppe på Hornsgatan mötte jag ett gäng Bajenfans och insåg att jag hade AIK-shorts på mig, bet ihop och sprang spänstigt och försökte spänna varenda muskel på min bara överkropp, ungefär som en påfågel! När jag passerade dem sa en av dem: jävla råttjävel! Jag stannade, vände mig om och gick mot dem. De såg förväntansfulla ut, kanske läge för lite fight? När jag stod framför honom så frågade han: ja?
Lycka till ikväll, sa jag, jag menar det, hoppas att ni vinner!
Sedan vände jag mig om och sprang vidare, det var helt tyst bakom mig. Nu har jag tagit en dusch, en resorb och satt mig på en uteservering med en kall öl och ska börja läsa Keplers kaninjägaren, det är jag värd!
#outfluenser
#peaceandlove
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.