Från unghäst VM till stora VM

| 19/9 - 2018

Hej!
Nu har jag kommit fram och installerat mig i Tryon. Åkte tidigt från Bryssel måndag morgon via London för att sen landa i Charlotte på eftermiddagen lokal tid.
Var sen på tävlingsplatsen en snabbis och pussade och gosade med Sparven innan vi åkte för middag med svenska teamet.

Jag missade ju besiktningen eftersom jag tävlade i Belgien i söndags och hann därför inte med något flyg i tid. Det är obligatoriskt för ryttare att springa upp med hästarna själv men vi fick dispens så att Peder kunde göra det. Såg film och de sprang så fint båda två!

Idag har jag lokaliserat mig lite på området. Det är en jättestor anläggning men ändå relativt nära mellan det mesta. Jättefin tävlingsbana, stora fina framridningsmöjligheter och bra stallar. So far so good!

Idag hoppade warm up. Varje lag går in samtidigt på banan och varje ryttare har 90sek på sig att hoppa vad de vill av banan som står uppe på 9 hinder. Jag hoppade hela banan på Sparven och hon känns super!
Peder med Chrille, Malin med Indi, Henrik med Mary Lou och Fredde med Coldplay såg alla ut att vara i riktigt fin form.

Imorgon börjar tävlingarna på riktigt. Jag står som 5e ryttare utanför laget men håller mig förberedd om något skulle hända fram tills att det drar igång som att jag kommer rida. Vad som helst kan hända och fram till en timme innan start kan man ändra laguppställning.

Om ni har några frågor så kommentera gärna så kan jag svara på det till imorgon!
/Steffi

Så roligt att hoppa inne på banan!

 


Foto: Kim C-Lundin

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*