Håll pulsen låg

| 1/11 - 2018

”Se till att hålla pulsen låg. Huvudet ska vara tomt på allt som är o-relevant. Det gäller att rensa huvudet från allt annat innan. Fokusera på din uppgift”


Tack till Peder och bokförlaget Max Ström för inbjudan till releasen av Peders bok. Texten ovan är ifrån en av världens bästa hoppryttare – Peder såklart. Det var hans ord under intervjun som gjordes på scenen. Även om jag själv tyvärr inte rider eller tävlar längre så var det otroligt inspirerande och något jag absolut ändå kan ta med mig i min vardag med dom uppgifter och utmaningar som kommer mig ann…  Jag ska berätta mer om det i morgondagens inlägg tänkte jag…

Bilden är från när Peder intervjuas på scenen. 

Det är så kul att bryta av vardagen ibland med event eller andra tillställningar. Speciellt när det handlar om hästar, såklart 😉
När det här är mitt jobb så kommer jag aldrig kunna relatera till att folk säger att det är tråkigt att jobba?? 😉

 

Otroligt vackra bilder i boken

Alldeless strax ska jag skjuta in stolen under bordet för dagen här på kontoret. Jag ska iväg på ett annat event jag är inbjuden till. Perfekt tillfälle att hitta nya kontakter. Man har ju kikat in listan på vilka som kommer såklart 😉 …

Jag uppdaterar er i morgon med bilder från eventet ikväll 😀

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.