Hon kanske är en fälttävlanshäst ändå?

| 12/12 - 2021

I morgon är det dags för ett nytt pilotavsnitt på Carrot Channel, och ett av ämnena som ska tas upp är skolning på smalhinder!
Tänkte att Rianna är perfekt för att visa det, 4 år, har aldrig sett något liknande, väldigt försiktig och har ganska mycket flykt i sig.
Byggde upp ett par smalhinder i ridhuset och när jag tog in henne så såg det lovande ut, hon blåste och stirrade på hinderna, när jag satt upp och skrittade fram till hindret var hon ändå lätt att övertyga till att gå fram, och när jag sedan red på så var det ingen tvekan, inte ens när infångningen var borttagen. Som exempel på skolning blir det ändå bra, men det brukar inte gå så här lätt…
Hon kanske är en fälttävlanshäst ändå? Rör sig otroligt lätt och spänstigt, hoppar mycket bra, och verkar ju tuff nog att jobba på terränghinder… måste testa henne på diken och vatten, fungerar hon där så…. Jävlar vilken fälttävlanshäst!
Måtte jag leva några år till, inte bli senil, få behålla synen ett tag till, orka gå terrängbanan, det här vill jag se vart det kan bära!
Men varför oroar jag mig för sviktande hälsa och styrka? Är ju precis som min far AIK:are, vi vet hur man biter ihop, borrar ned huvudet och kör….
10 år till, minst!
#outfluenser
#positivtöverraskad
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.