Let’s do this!

| 9/1 - 2019

Hej allihopa! ”Någon sa nytt år, nya möjligheter!” Ja visst är det kanske så.. jag tänkte iaf testa någon nytt! Att blogga, ja ni hörde rätt!! Gode gud hur ska detta gå!!! Ska erkänna att jag var lika exited som livrädd när jag blev tillfrågad.

Just nu jobbar jag som hemmaryttare och groom åt Janika Sprunger (SUI). Jag är sedan en tid bosatt i Tyskland och tänkte att ni ska få följa min vardag! 

För några veckor sedan flög jag ner med ett gäng hästar till Förenade Arabemiraten för att spendera lite tid by the pool, ta nice insta pics, äta glass och chilla runt! Inte riktigt, men nästan.. Så vad sägs om en exklusiv inblick i mitt relativt oexklusiva liv? Häng med, det blir kul! Tror jag blev av med blogg-oskulden precis.. 

 

Ps. Vem Jacob Lundberg ens är..? Det kanske ni får veta i nästa inlägg!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.