Rianna, en sportbåt – Gotse, en finlandsfärja

| 12/12 - 2021

Helgen börjar gå mot sitt slut och idag var det en dag med ett väder som man gick ut i med en stor suck. Åt lunch och fick, kanske den sämsta Black & White som serverats den här sidan millennieskiftet. Jag började titta mig omkring för att se om det var ett prank. Fanns inget som tydde på det…. Vem vill att jag ska dö? Kan kocken vara mutad? Kom på några som nog gärna skulle se mig död, men det var för långsökt.. Nej, jag kunde inte äta upp.. På vägen ut frågade krögaren om jag var nöjd med maten? Nej, sa jag, var det räv eller grävling?
Väl tillbaka i stallet så började jag rida hästarna, men tog dem i fel ordning.
Rianna är ju som en liten sportbåt, lättmanövrerad, snabb och känslig.
Gotsie är mer som en finlandsfärja, stor, lite svårmanövrerad men med ett jävla tryck inuti!
Alltså ska man börja med Viking Line och avsluta med sportbåten!
Inte tvärtom, som jag gjorde idag, det blir orättvist mot Gotsie.
Men hästarna känns fina och det gör ju att man skiter i det dåliga vädret.
Hästarna kan till och med få en sur gubbe som mig att bli glad!
#outfluenser
#varärvintern
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.