Sverige på 4e plats!

| 21/9 - 2018

Hej! Så spännande det har varit nu de två första dagarna. Så bra och roliga banor med många frågor från banbyggaren. Sverige klättrade från 7e till 4e plats igår så det blir spännande idag. Alla hästarna ser ut att ha mycket kvar att ge.

Har fått frågor om värmen här. Det är ca 30-32grader helt vindstilla och hög luftfuktighet. Känns som 38. Stallarna är bra med fläktar i varje box och även i stallgången. Det finns fläktar i skugga vid framhoppningen och även direkt när man kommer ut från banan. Hinkar med isvatten finns alltid redo för att svalka hästarna efter de hoppat. Man sitter upp på hästarna så sent som möjligt innan start för att inte rida för länge i värmen. Inte så många trimmar heller innan som vanligt. Allt för att spara på krafterna.

Första dagen såg jag alla starter inne på banan. Den rundan som fortfarande sitter på näthinnan var från Pedro Veniss och Quabri. Det var nog inte ett steg fel på hela banan. Cool att se. Igår kollade jag hela dagen på framhoppningen. Intressant att se hur de olika ryttarna lägger upp förberedelserna. Peder och H&M Christian K imponerade med sin felfria runda och ligger nu trea. Blir så spännande nu framöver.

Sparven och Mikkan gosar

 

Ett av ställena med fläktar där man kan svalka sig

 

Sista taktiksnacket innan start i fläktarna
Ishinken redo

 

Freddes största fans. Pappa och son

 

Vatten för alla när man kommer ut från banan

 

Golfbil för att ta sig snabbt runt den enorma anläggningen

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*