2019, vad har du att erbjuda ?

Pernilla Josse | 16/1 - 2019

Först och främst, GOTT NYTT ÅR!!!! Det är dags att köra igång, nytt år- nya mål. Min tid hemma i Sverige var, otroligt braa. Träffa alla vänner, familjen och bara ha kul. Lite stress i skolan men det hör väl till. Mitt nyår firades alltså i Nederländerna denna gång, vilket var annorlunda men grymt kul. Behöver inte säga mer att klev in genom ytterdörren 7.30 på morgonen dagen efter…

2019 har jag 3 större saker som ska ske-

  • Ta körkort
  • Step up the game med hästarna
  • TA STUDENTEN

Sen har jag såklart lite mer ”vanliga” mål, som den klassiska, styrketräningen, hitta mig själv lite mer och bara vara glad och försöka må bra. Årets första tävling har redan varit och hästarna är verkligen i toppform. Mål i min ridning i år är att våga rida lite mer för klockan och kanske få lite fler placeringar även i de större klasserna.

^^My favve- Goldenboy

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.