A day off

Pernilla Josse | 30/9 - 2018

Som titeln säger, ledig dag. Varje söndag är jag ledig, såklart kommer det tävlingar emellanåt.

Vad jag brukar göra en vanlig söndag är att försöka slappna av och vila upp kroppen till en ny fartfylld vecka. Det kan vara skönt att sova ut och sedan dra sig in till stan, ta en fika och shoppa lite. Viktigt att hitta på andra saker än bara hänga i stallet, tycker jag. Idag var jag i Zutphen med några vänner. Mycket mat ner i magen och gla´ shopping. Mindre lycklig plånbok. Trots att jag jobbar fulltid med hästar är det viktigt för mig att ha kvar fritid med vänner. Ta vara på livet så gott det går brukar jag kalla det. Dagar som dessa tar jag även vara på att lära mig Nederländska lite extra, som vi alla vet är det lite krångligt språk just med uttal osv, men jag vill lära mig så jag kan prata som jag gör när det kommer till engelska. Blir spännande och se hur lång tid det tar.

En sammanfattning av denna vecka med hästarna, allt har varit fantastik och gått åt det rätta hållet. Det sköna med ungahästar är att de alltid utvecklas, såklart några sämre dagar som vi människor också kan ha, men övrigt väldigt fin kurva uppåt.

Nu är klockan snar 21.00 och jag ska gå och lägga mig, ser jag framemot en ny vecka med nya övningar och ny energi. Hoppas ni haft en trevlig helg !!

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*