Avslutar på topp!

Pernilla Josse | 15/10 - 2018

Snart är jag påväg till Holland igen efter drygt 10 dagar här hemma. Har varit väldigt kul,  skönt att komma hem och träffat alla vänner, släkt och familj. De senaste dagarna har det varit fullt upp, med skolan såklart men också lite roligheter. I fredags hade vi släkten och familjevänner över för att fira min 18 årsdag då jag inte är hemma när jag fyller, det var väldigt kul. Uppskattas!

I lördags var jag med mamma på tävling och senare var det löpning på schemat, härligt att hålla igång tycker jag. På kvällen hade jag ett tjejgäng över, god mat, goda drinkar och perfekt umgänge. Lycka. Igår, söndag red jag ut en runda med min syster och därefter åkte jag till Falkenberg för ännu en tjejkväll, käkade på pinchos och sen badade vi i innepolen. Blev en del skratt, sååå kul.!

Idag är det sista dagen hemma, det ska packas och planeras, 5.00 går tåget mot Köpenhamn imorgonbitti… Men man hinner med lite till, ikväll blir det bio och god mat med två vänner. Gäller att avluta på topp.

Hoppas ni haft en fantastisk vecka, det har jag. Här kommer lite bilder!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.