En dans på röda rosor, eller?

Pernilla Josse | 4/11 - 2018

Är livet verkligen så bra som det ser ut, eller är det en typ av fasad?  Kan det se annat ut på sociala medier? Och hur är det i verkligheten egentligen? För mig har allting gått lite fort, jag blev mycket äldre och tas lätt som äldre än vad jag egentligen är. Jag tänker ofta på om jag verkligen var redo att flytta hemifrån som 16 åring, eller om jag bara ville för mycket. När jag flyttade var jag bara en tjej som älskade att rida och det ända jag såg var hästar, all time. En framtid fylld med stora drömmar och mål. 1,5 år senare är vi nu och drömmer och målen still there, jag har utvecklats otroligt både som ryttare men också som person. Jag har hittat vem jag är och vem jag vill vara. feltramp har har gjorts och jag har haft lite svårt att hantera saker, i vissa situationer. När något går snett är det lätt att lägga skulden fel i olika tillfällen. I sporten har jag lärt mig att hantera alla olika situationer. Där kan det gå hur snett som helst, mitt fel, annans fel spelar ingen roll för jag vet hur jag ska hantera det, utan minsta lilla stress eller panik och det är jag evigt tacksam för. Men livet är inte längre bara en värld fylld med hästar. Som vilken person som helst finns det känslor som spelar in i övriga livet. Min utmaning atm är lära mig hantera dom. Jag har lärt mig att kärlek och närhet är underbart men ingen självklarhet. Hur ska man bete sig när det finns över 10 olika känslor på en och samma gång?

 

Hoppas ni haft en bra helg och ta vara på varann!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.