Godmorgon från hemmastad

Pernilla Josse | 12/12 - 2018

Godmorgon från hemma staden, Laholm. I måndags eftermiddag åkte jag från stallet för att vara hemma i 2 veckor. Skolarbete och julfirande. 

Förra veckan gjorde vi årets sista tävling vilket gick väldigt bra, rundor med fin rytm och hästar som hoppade magiskt. Alltid lite extra kul att avsluta med bra känsla. Goldenboy nollade sin 1.20m start med placering, extra kul 😉

I måndags kom jag alltså hem, det var en väldigt aktiv dag då jag valde att träna fyra hästar innan jag skulle ta tåget mot Amsterdam. Resan gick bra hela vägen utan försening osv, skönt. Nu försöker jag hålla fullt fokus på skolan, samt umgås med familj och vänner. Ni som känner mig vet att det är en stor del när jag kommer hem, att träffa nära och kära.

Igår var det skola hela dagen, hårt pluggande och lite snack med kompisarna, på kvällen gjorde jag och mamma pepparkakshus, skön musik och tända ljus, fantastiskt mys. 

Idag- onsdag blir det först skola och ikväll resturang häng.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.