Redo för nästa steg

Pernilla Josse | 21/3 - 2019

Ett tag sen jag bloggade och uppdaterade om hur allt går, hur jag mår etc etc. Det har varit väldigt mycket det senaste. Atm mår jag väldigt bra, både fysiskt och psykiskt. Jag är väldigt glad och positiv till allt som är runt mig. Något jag verkligen är taggad på just nu är att utvecklas ännu mer. Sen jag flyttade har jag ändrat min typ av ridning väldigt mycket, åt de positiva hållet. Har blivit väldigt trygg i mig själv och att ha utvecklat hästar från noll kunskap till bra tävlings nivå och 1.40 banor hemma är väldigt kul. Och jag är i en fas just nu där jag känner mig redo att iår gå vidare och kanske ha hästar som ska utvecklas mer för större klasser på tävlingarna. Just för att jag själv vill komma vidare också.

Vad har jag gjort de senaste? Jag har haft fullt med hästar i stallet, både unghästar och äldre. Tränat tränat och tränat. Lördagen den 9 mars hoppades alla hästar på lite större nivå för att den 11 mars åka till Sverige. Hemma i Sverige var det mycket skola och mycket kompishäng. Tror ingen har bättre vänner än mig, helt fantastiska är dom <3 Jag har (äntligen) även påbörjat mitt körkort!!! 8 lektioner är tagna och jag börjar känna mig lite mer trygg, men det är en lång väg kvar.

Såklart blev det också en sväng till Pinchos för gott käk.

 

Igår 20 mars, kom jag tillbaka till Holland och var väldigt skönt att klappa mina favoriter igen.

 

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.