Wynja Ericsdotter Rubin: ”Vi är båda ganska humoristiska”

R&B Eventer | 10/7 - 2022

Så spännande med att lagen är klara för junior/YREM 🐎🇸🇪🌟Vilka är tjejerna och deras hästar? Vad är deras tankar o mål med EM? Vi tar reda på detta! Nu har turen kommit til Wynja Ericsdotter Rubin 🐎🇸🇪🌟

1. Hur känns det att vara uttagen till EM i Hartbury?
Det känns naturligtvis fantastiskt roligt att få möjligheten att representera Sverige vid ett Europamästerskap. Det är ett hedrande och ärofyllt uppdrag som jag har stor respekt för. Samtidigt är det ganska nervöst eftersom det känns viktigt att göra ett bra resultat till laget, men vi är ett härligt gäng med god sammanhållning så jag tror vi kommer kunna ge varandra supporten som krävs.

2. Hur kommer du att förbereda er den tid som är kvar före avresa?
Förberedelserna inför en sådan här tävling började förstås för flera månader sedan, det är inget som görs i en handvändning. Hacke startade Luhmühlen förra helgen och därför vilar han just nu. I Luhmühlen fick vi ett kvitto på att vi har mycket på plats så de passen vi kommer göra innan EM kommer handla om små finjusteringar. I min egen träning fokuserar jag extra på att toppa kondition, balans och koordination.

3. Berätta om dig och din häst.
2019 fick jag chansen att ta över tyglarna på Hakunamatata tack vare min coach William Nilson Fryer och underbara familjen Sjöström. Det visade sig att jag och Hacke var en perfect match och redan första året tillsammans kvalade vi till EM. Vi tog SM-guld för juniorer tillsammans 2020 och blev 5:a på förra årets EM, också för juniorer. I höstas tog vi klivet upp till 3* och detta är vårt första år som young rider ekipage. Jag tror att en av anledningarna till att vi matchar varandra så bra är vi båda är ganska humoristiska och därför passar även hans namn som handen i handsken.

4. Vad är ditt mål med EM?
Mitt mål är att göra den bästa prestationen vi kan i dagsläget och samla erfarenhet. Det lär bli vår största utmaning hittills men jag ser väldigt mycket framemot det!
Stort lycka till! Vi håller tummarna här hemma👍🇸🇪🐎🌟

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här