Fest

Sara Nilsson | 12/11 - 2018

Skulle ju uppdaterat bloggen i helgen men som vanligt kom det massa saker emellan, bla en liten fest, fast så himla liten var den inte med tanke på hur mycket alkohol som konsumerades. Av 45 helger har vi tävlat 36 st so far i år, helgen som gick hade vi tävlingsfritt och då passade vi på. Vi hade bärfest = frusna bär av olika slag mixat i mixer tillsammans med rom, is och lite socker. När vi åkte in till stan för att gå på lokal hade vi druckit upp över två liter rom, egentligen inget att skryta om men kul hade vi. Synd bara att man aldrig lär sig att alkohol efter kl 12 när man är över 30 är bara vansinnigt. Vi var även på nattklubb där vi höjde medelåldern rejält men det kan vi lätt bjuda på. Efter lite dåliga drinkar och dans var vi kl 2 rätt nöjda och åkte hem, sist jag var ute på krogen var julfesten förra året och jag känner mig rätt nöjd med nattklubb nu på ett tag framöver. Jag dansar sällan och står mest i baren så för mig är det inte fördelaktigt med nattklubb med tanke på hur bakfull jag kan bli. Jag är sjukt stolt över mig själv att jag inte beställde in någon Fernet, det kan jag göra om jag är i riktig storform och det är alltid kvällens sämsta beslut, dock fick som vanligt DJ:n lite att stå i när jag för ungefär 20 gången på en timme önskade Pet Shop Boys/ U were always on my mind, sista gången sa han till mig att om jag inte slutade skulle han ringa efter vakten. Såklart fick man betala priset igår och jag funderade under ett par timmar på morgonen vem jag skulle kunna ringa som skulle kunde komma och sätta in dropp på mig. Precis som alla andra gånger försvinner baksmällan och man känner sig lite tuffare där runt 17 på kvällen igen, jag ber om ursäkt till er som på ett eller annat sätt försökte nå mig igår, jag hade fullt upp med att andas och överleva dagen. Hästarna fick såklart vila och jag hade mutat Vickie med en extra ledig dag om hon tog stallet själv på söndagen, ska man ta måste man ge, att vara själv men 25 hästar är sådär men det går någon gång ibland.

Idag är jag med i matchen igen, måndag innebär spånkörning, undra hur många spånkärror jag kör i veckan. Jag hade önskat mig spånpellets igen men Monty tycker det blir alldeles för dyrt så man blir fullkomligt utsliten istället.

Imorgon då kommer minsann fortsättningen på hur vi rider in, håll ut!

Grym laguppställning, Lilla Amanda, stora Amanda får man inte skriva så vi skriver Amanda Ericsson istället, Ylva, Mattias, jag och Elin. Den enda bilden som togs på hela kvällen, dessutom lite fyllesuddig, då vet man att man haft en rolig fest när ingen håller på med sina telefoner.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här