Nu är jag igång

Sara Nilsson | 8/8 - 2018

Skulle egentligen börjat blogga när Ridenews lanserades för några veckor sedan men min fläkt på datan är sönder så det innebar att jag nästan höll på att eldas upp när jag satt och skrev, men nu är jag på g, bara 27 grader idag ju.

I den här bloggen kommer ni få följa mig som jobbar som unghästutbildare på Stall Sara Nilsson i mitt vardagliga liv, på gården i Kristianstad har vi ungefär 25 hästar i åldrarna 0-8år plus några avelssto för hobbyavel, hälften av hästarna är mina egna och andra hälften är hästägares. Jag har två grymma medarbetare i Robin och Vickie samt min Pappa som går under namnet Monty, efter Monty Roberts, just nu har Monty brutit armen, han ramlade ut från lastbilen i helgen när vi var Linköping på tävling och red från läktaren hela helgen och var ansvarig för att hämta startlistor, eventuella rosetter och ramlösa, hemma är han numera arbetsledare och sitter mest i traktorn och pekar på vad som behöver göras, snälla gud låt sex veckor gå snabbt.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*