Jag bloggar för att ge islandshästen mer plats!

Sofia Hallin | 2/9 - 2019

Spännande, nervöst, ovant men också väldigt kul, det är lite så jag känner inför att sätta mig ner och börja skriva mitt första inlägg här på bloggen. För att presentera mig själv lite bättre så heter jag alltså Sofia Hallin, är 27 år gammal och bor på Island. Här på Island studerar jag vid Hólar University Collage till Tränare och Instruktör för Islandshäst. Den här utbildningen är en treårig universitetsutbildning med kandidatexamen. Mer information om skolan finns att läsa på: www.holar.is.

Just nu har jag precis börjat mitt tredje och ”förhoppningsvis” sista år på skolan och är i full gång med att träna inför terminens första praktiska prov i ridning. Eftersom jag bor på skolan där jag studerar så hinner jag inte med så mycket annat än att plugga och träna hästar på kvällar och helger. Däremot när jag är ”ledig” och hemma i Sverige så jobbar jag med utbildning av hästar och ryttare på olika sätt (lektioner, clinics, föreläsningar) samt träning av hästar i mån av tid.

 

  Nói frá Oddsstöðum 

 

Min tanke med bloggandet är att förhoppningsvis kunna ge Islandshästen lite mer plats bland flera andra grenar. Jag hoppas att kunna ge er kunskap, tips, idéer och framförallt inspiration i er ridning och hästhållning. Jag vill kunna finnas här för alla islandshästintresserade men hoppas även att andra ska kunna hitta min blogg och kanske lära sig någonting nytt!

Har ni frågor funderingar eller önskemål så får ni gärna kommentera och berätta vad ni skulle vilja att jag skrev om.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.